Totaal vernieuwde Proxy Delhaize van Meeuwen heropend

Totaal vernieuwde Proxy Delhaize van Meeuwen heropend

Totaal vernieuwde Proxy Delhaize van Meeuwen heropend

Na een grondige facelift van bijna twee weken is de AD Delhaize van Meeuwen-Gruitrode heropend onder de Proxy-buurtwinkelvlag. Met uitbaatster Hanne Heyninck (26) komt meteen ook de derde generatie aan het roer.

“Buurtwinkel hoort in dorpscentrum thuis”

“Ik ben wat fier dat de buurtwinkel in het dorpscentrum blijft. De beste keuze: een buurtwinkel hoort in hartje Meeuwen thuis”, zegt franchisenemer Hanne Heynickx (26). De winkel oogt mooier en gezelliger en dankzij extra verkoopoppervlakte en talrijke aanpassingen kunnen de klanten vlotter door de verschillende rayons lopen en zo meer winkelcomfort ervaren.

 

“Met deze totaal vernieuwde franchisewinkel willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen", zegt de uitbaatster. "Om de klanten nog beter van dienst te zijn, hebben wij verse productreferenties aan ons assortiment toegevoegd. Ook werd de bakkerij in een nieuw kleedje gestoken en beschikt de winkel nu over een bedieningstoog met charcuterie, kaas en traiteurschotels. We bieden nu ook een groter assortiment glutenvrije producten aan.”

 

Om het familiale karakter van de zaak te onderstrepen, hangt in de nieuwe winkel een foto uit de jaren 1950: “Een hommage aan mijn ouders Jan en Elly en mijn grootouders en stichters van deze winkel Gra van Piere, zijn vrouw Philomene en oom Thies”, aldus (klein)dochter Hanne Heyninck.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.

Ondernemers akkoord met einde Emté

11/07/2018

De ondernemers van Emté hebben de overgang van hun keten naar Coop en Jumbo na een stemming goedgekeurd. Waarschijnlijk zullen alle partners de overeenkomst spoedig ondertekenen.