Twee nieuwe vestigingen voor Mega Food Stunter

Twee nieuwe vestigingen voor Mega Food Stunter

Mega Food Stunter opent morgen twee nieuwe filialen, in Marrum en Groningen. Met de twee nieuwe winkels komt de discountketen halverwege zijn doel om dit jaar 35 winkels open te hebben: de twee nieuwe winkels zijn immers filialen 17 en 18.

Halfweg doel

De keten wil met de nieuwe winkelopeningen inspelen op het gat in de markt dat zich bevindt onder de traditionele discounters Lidl en Aldi. Het wil zo klanten aantrekken die het moeilijk hebben omwille van de financiële crisis.

 

"Mega Food Stunter is een uitkomst voor met name de mensen, vaak gezinnen, met een krap budget om van te leven en te eten. En dat er aan een dergelijke stunter enorme behoefte is, bewijst wel de enorme expansie die het jonge bedrijf momenteel doormaakt", vertelde de keten aan Distrifood.

 

Mega Food Stunter kan bijzonder goedkoop producten verkopen, omdat het onder andere seizoensproducten buiten het seizoen verkoopt of overschotten van andere supermarkten opkoopt. Daardoor wisselt het assortiment van Mega Food Stunter ook steeds. Ook gebruikt het een veel lagere marge dan de meeste andere ketens.

Tags: