Tweede Genkse Albert Heijn opent op 6 november

Tweede Genkse Albert Heijn opent op 6 november
Shutterstock.com

Albert Heijn opent op 6 november een nieuwe winkel in Shopping 1 in Genk, in het pand waar tot voor enkele maanden een Carrefour gevestigd was. Pittig detail: op dezelfde dag opent concurrent Jumbo zijn eerste Belgische vestiging in Pelt.

 

Complementair

De nieuwe winkel wordt de tweede Genkse vestiging voor Albert Heijn, na die op de Hasseltweg. Volgens woordvoerster Ann Maes zijn beide winkels volledig complementair: "We mikken op een ander publiek en gedeelte van Genk", vertelt ze in Het Laatste Nieuws. De nieuwe winkel komt in het pand waar Carrefour in mei definitief de deuren sloot. "Klanten zullen straks binnenwandelen in een geheel nieuw winkelconcept", zegt Maes. "Hoewel de oppervlakte uiteraard hetzelfde blijft, wordt het toch helemaal anders."

 

Volgende week woensdag, op 6 november, zal de nieuwe winkel feestelijk de deuren openen. "Met verschillende hapjes en drankjes en een gratis product voor alle bezoekers", voegt Maes eraan toe. De datum is uiteraard niet toevallig gekozen, want op dezelfde dag opent ook Jumbo zijn eerste Belgische vestiging, in het ook al Limburgse Pelt.