Tweede Hoogvliet Versmarkt opent in september | RetailDetail

Tweede Hoogvliet Versmarkt opent in september

Tweede Hoogvliet Versmarkt opent in september

De tweede vestiging van Hoogvliet Versmarkt moet volgens de keten halverwege september de deuren openen. Die zal te vinden zijn in de gemeente Zaltbommel. Momenteel wordt er nog gewerkt aan zowel de binnen- als de buitenkant van het pand.

Vrijwel enkel verse producten

In het concept van Hoogvliet worden, zoals de naam al doet vermoeden, vrijwel enkel verse producten verkocht. De eerste Hoogvliet Versmarkt opende vorig jaar de deuren in Hendrik-Ido-Ambacht. Toen al liet het bedrijf verstaan dat er op korte termijn nog een tweede en een derde filiaal zouden openen. Hoogvliet heeft ondertussen nog twee locaties bemachtigd, met name in Waddinxveen en Den Haag. Het is mogelijk dat één van die twee een Versmarkt mag verwachten.


Hoogvliet werd vorige maand weliswaar nog op de vingers getikt door de Consumentenbond. De keten had in zijn reclame laten uitschijnen dat ze volgens een onderzoek van de Consumentenbond de goedkoopste van Nederland was. Het stelde 'Bewezen de goedkoopste supermarkt bij u in de buurt' te zijn, maar die claim sprak de Consumentenbond achteraf tegen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Multinationals gebuisd voor gezonde voeding

24/05/2018

Voedingsmultinationals leveren nog te weinig inspanningen om hun producten gezonder te maken, zegt de Access to Nutrition Foundation. Nestlé, Unilever en Danone behoren tot de besten van de klas.  

Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.