Tweede Hoogvliet Versmarkt opent in september

Tweede Hoogvliet Versmarkt opent in september

De tweede vestiging van Hoogvliet Versmarkt moet volgens de keten halverwege september de deuren openen. Die zal te vinden zijn in de gemeente Zaltbommel. Momenteel wordt er nog gewerkt aan zowel de binnen- als de buitenkant van het pand.

Vrijwel enkel verse producten

In het concept van Hoogvliet worden, zoals de naam al doet vermoeden, vrijwel enkel verse producten verkocht. De eerste Hoogvliet Versmarkt opende vorig jaar de deuren in Hendrik-Ido-Ambacht. Toen al liet het bedrijf verstaan dat er op korte termijn nog een tweede en een derde filiaal zouden openen. Hoogvliet heeft ondertussen nog twee locaties bemachtigd, met name in Waddinxveen en Den Haag. Het is mogelijk dat één van die twee een Versmarkt mag verwachten.


Hoogvliet werd vorige maand weliswaar nog op de vingers getikt door de Consumentenbond. De keten had in zijn reclame laten uitschijnen dat ze volgens een onderzoek van de Consumentenbond de goedkoopste van Nederland was. Het stelde 'Bewezen de goedkoopste supermarkt bij u in de buurt' te zijn, maar die claim sprak de Consumentenbond achteraf tegen.

Tags: