Tweede Hoogvliet Versmarkt opent in september | RetailDetail

Tweede Hoogvliet Versmarkt opent in september

Tweede Hoogvliet Versmarkt opent in september

De tweede vestiging van Hoogvliet Versmarkt moet volgens de keten halverwege september de deuren openen. Die zal te vinden zijn in de gemeente Zaltbommel. Momenteel wordt er nog gewerkt aan zowel de binnen- als de buitenkant van het pand.

Vrijwel enkel verse producten

In het concept van Hoogvliet worden, zoals de naam al doet vermoeden, vrijwel enkel verse producten verkocht. De eerste Hoogvliet Versmarkt opende vorig jaar de deuren in Hendrik-Ido-Ambacht. Toen al liet het bedrijf verstaan dat er op korte termijn nog een tweede en een derde filiaal zouden openen. Hoogvliet heeft ondertussen nog twee locaties bemachtigd, met name in Waddinxveen en Den Haag. Het is mogelijk dat één van die twee een Versmarkt mag verwachten.


Hoogvliet werd vorige maand weliswaar nog op de vingers getikt door de Consumentenbond. De keten had in zijn reclame laten uitschijnen dat ze volgens een onderzoek van de Consumentenbond de goedkoopste van Nederland was. Het stelde 'Bewezen de goedkoopste supermarkt bij u in de buurt' te zijn, maar die claim sprak de Consumentenbond achteraf tegen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.

Ondernemers akkoord met einde Emté

11/07/2018

De ondernemers van Emté hebben de overgang van hun keten naar Coop en Jumbo na een stemming goedgekeurd. Waarschijnlijk zullen alle partners de overeenkomst spoedig ondertekenen.