Tweede vestiging voor ’t Verswarenhuys in Schijndel

Tweede vestiging voor ’t Verswarenhuys in Schijndel

Jaren na de opening van het eerste filiaal van 't Verswarenhuys in Beek en Donk opent de formule zijn tweede vestiging, ditmaal in Schijndel. Het concept werd vorig jaar door de oprichters verkocht aan Ruud van Oers.

Nationale uitrol

Die wil nu de originele plannen voor een nationale uitrol van het concept waarmaken. Bij de opening van de eerste winkel in 2011 hadden de oprichters immers al het plan om dat te doen. Nieuwe eigenaar Ruud van Oers wil voor die uitrol eigen winkels openen, maar ook via franchise werken.

 

Volgens adviseur Frans Fredrix, voormalig directeur van Superunie, moet 't Verswarenhuys het gat vullen tussen de supermarkt en de speciaalzaak. Zo worden er geen A-merken verkocht en hebben vrijwel alle producten een biologische oorsprong.

 

"Schijndel moet het vlaggenschip van de formule worden; daar laten we zien waar 't Verswarenhuys voor staat", zegt Marcel van Hoof, die winkel in Schijndel gaat uitbaten, aan Distrifood. Hij is een voormalig C1000-ondernemer en zegt dat nog meer van zijn ex-collega's interesse hebben in de formule.

Tags: