Tweede World of Food van Dekamarkt komt in Apeldoorn | RetailDetail

Tweede World of Food van Dekamarkt komt in Apeldoorn

Tweede World of Food van Dekamarkt komt in Apeldoorn

Supermarktketen Dekamarkt gaat in Apeldoorn een tweede vestiging van de formule World of Food openen. Momenteel heeft de keten er al een vestiging, maar die zal binnenkort flink uitgebreid worden.

Opening midden volgend jaar

De vestiging van Dekamarkt in Apeldoorn bevindt zich aan de Vlijtseweg en is momenteel 2.500 m² groot, maar daar zal nu maar liefst 1.500 m² bijkomen, bevestigde een woordvoerder van Dekamarkt aan Distrifood. Dekamart zou al sinds 2011 een bouwvergunning hebben om hun filiaal uit te breiden, pas vijf jaar later zou de vernieuwde winkel zijn deuren openen.

 

De keten opende in juni van vorig jaar de eerste vestiging van World of Food in Beverwijk. Daar is een wokrestaurant te vinden, en ook een aanbod verse sappen, yoghurts, smoothies en broodjes voor het ontbijt. Ook de drogisterijafdeling werd uitgebreid met 250 wellness-producten. Het interieur werd opgedeeld in verschillende marktkramen, die de winkel een marktgevoel moeten bezorgen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.