Tweede World of Food van Dekamarkt komt in Apeldoorn | RetailDetail

Tweede World of Food van Dekamarkt komt in Apeldoorn

Tweede World of Food van Dekamarkt komt in Apeldoorn

Supermarktketen Dekamarkt gaat in Apeldoorn een tweede vestiging van de formule World of Food openen. Momenteel heeft de keten er al een vestiging, maar die zal binnenkort flink uitgebreid worden.

Opening midden volgend jaar

De vestiging van Dekamarkt in Apeldoorn bevindt zich aan de Vlijtseweg en is momenteel 2.500 m² groot, maar daar zal nu maar liefst 1.500 m² bijkomen, bevestigde een woordvoerder van Dekamarkt aan Distrifood. Dekamart zou al sinds 2011 een bouwvergunning hebben om hun filiaal uit te breiden, pas vijf jaar later zou de vernieuwde winkel zijn deuren openen.

 

De keten opende in juni van vorig jaar de eerste vestiging van World of Food in Beverwijk. Daar is een wokrestaurant te vinden, en ook een aanbod verse sappen, yoghurts, smoothies en broodjes voor het ontbijt. Ook de drogisterijafdeling werd uitgebreid met 250 wellness-producten. Het interieur werd opgedeeld in verschillende marktkramen, die de winkel een marktgevoel moeten bezorgen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Multinationals gebuisd voor gezonde voeding

24/05/2018

Voedingsmultinationals leveren nog te weinig inspanningen om hun producten gezonder te maken, zegt de Access to Nutrition Foundation. Nestlé, Unilever en Danone behoren tot de besten van de klas.  

Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.