Van Smaak bezorgt maaltijden bij bedrijven | RetailDetail

Van Smaak bezorgt maaltijden bij bedrijven

 Van Smaak bezorgt maaltijden  bij bedrijven

Maaltijdservice Van Smaak richt zich vanaf vandaag met gerechten op werknemers: het bedrijf start een test voor bezorgen bij bedrijven in Groningen onder de naam Tastoe.

Nieuw assortiment 

 De gerechten worden gratis op de werklocatie afgeleverd en kunnen twee dagen van tevoren worden besteld. Hiervoor ontwikkelde Van Smaak een nieuw wisselend assortiment van wekelijks zeven maaltijden. Het bedrijf, dat de maaltijden in Drachten bereidt en verpakt en van hieruit levert, wil de bezorging dit jaar verder uitbreiden naar de provincie Groningen, Friesland en Drenthe.

 

Van Smaak levert warme, koelverse en diepvriesmaaltijden aan consumenten, bedrijven en instellingen in het noorden van Nederland. Het huidige aanbod aan maaltijden is met name gericht op senioren.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Supermarkten scoren barslecht in onderzoek Oxfam Novib

21/06/2018

De vijf grootste supermarktketens in Nederland (Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en PLUS) houden de economische uitbuiting van mensen die in ontwikkelingslanden ons voedsel produceren, in stand. Dat zegt Oxfam Novib in een vandaag verschenen rapport.

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.

Carrefour in zee met Google

12/06/2018

De digitale transformatie van retailgroep Carrefour komt in een versnelling door een partnerschap met Google. Franse consumenten zullen kennismaken met nieuwe retailmodellen en koopervaringen, zegt de retailer.