Vastgoedbedrijf Quares werkt samen met Dagvers | RetailDetail

Vastgoedbedrijf Quares werkt samen met Dagvers

Vastgoedbedrijf Quares werkt samen met Dagvers

Vastgoedbedrijf Quares is een samenwerking aangegaan met Dagvers, een coöperatieve vennootschap die drukbezette mensen gezond wil laten eten via biologische kant-en-klaarmaaltijden. Dagvers wordt nu geïntroduceerd op de bedrijventerreinen die in handen zijn van Quares.

Vernieuwend en duurzaam

Quares beheert in zijn divisie Parkmanagement ongeveer 1.200 bedrijven in 17 bedrijvenparken. Zij krijgen binnenkort allemaal toegang tot de maaltijden van Dagvers, in het kader van de strategie Duurzaam Management van het vastgoedbedrijf. “We staan dus steeds open voor vernieuwende initiatieven. Het initiatief van Dagvers kunnen we als vernieuwend en duurzaam bestempelen en het lost een probleem op dat bij heel wat mensen speelt: hoe krijg ik na mijn drukke dagtaak snel maar gezond eten op de tafel voor mezelf of mijn gezin”, stelt Kurt Impens.

 

Voor Dagvers is de samenwerking dan weer een forse stap voorwaarts in de ontwikkeling van het bedrijf. Dat mikt immers op de levering aan bedrijven en krijgt nu in één klap toegang tot meer dan 1.200 bedrijven. “Niets is zo makkelijk als na je werkdag je gezonde, kindvriendelijke gezinsmaaltijd op te pikken op een centrale plaats waar je toch passeert op je werk. Je hoeft de maaltijd dan thuis enkel nog op te warmen”, zegt Inge De Clerck, initiatiefneemster en woordvoerder van Dagvers.

 

Dagvers lanceerde in maart al een crowdfundingcampagne, waarbij een aandeel van 500 tot 5.000 euro kan worden aangekocht in de coöperatieve onderneming. Met nog dertig dagen te gaan tot het einde van de campagne heeft het al meer dan 100.000 euro weten op te halen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Supermarkten scoren barslecht in onderzoek Oxfam Novib

21/06/2018

De vijf grootste supermarktketens in Nederland (Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en PLUS) houden de economische uitbuiting van mensen die in ontwikkelingslanden ons voedsel produceren, in stand. Dat zegt Oxfam Novib in een vandaag verschenen rapport.

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.

Carrefour in zee met Google

12/06/2018

De digitale transformatie van retailgroep Carrefour komt in een versnelling door een partnerschap met Google. Franse consumenten zullen kennismaken met nieuwe retailmodellen en koopervaringen, zegt de retailer.