Vastgoedbedrijf Quares werkt samen met Dagvers

Vastgoedbedrijf Quares werkt samen met Dagvers

Vastgoedbedrijf Quares is een samenwerking aangegaan met Dagvers, een coöperatieve vennootschap die drukbezette mensen gezond wil laten eten via biologische kant-en-klaarmaaltijden. Dagvers wordt nu geïntroduceerd op de bedrijventerreinen die in handen zijn van Quares.

Vernieuwend en duurzaam

Quares beheert in zijn divisie Parkmanagement ongeveer 1.200 bedrijven in 17 bedrijvenparken. Zij krijgen binnenkort allemaal toegang tot de maaltijden van Dagvers, in het kader van de strategie Duurzaam Management van het vastgoedbedrijf. “We staan dus steeds open voor vernieuwende initiatieven. Het initiatief van Dagvers kunnen we als vernieuwend en duurzaam bestempelen en het lost een probleem op dat bij heel wat mensen speelt: hoe krijg ik na mijn drukke dagtaak snel maar gezond eten op de tafel voor mezelf of mijn gezin”, stelt Kurt Impens.

 

Voor Dagvers is de samenwerking dan weer een forse stap voorwaarts in de ontwikkeling van het bedrijf. Dat mikt immers op de levering aan bedrijven en krijgt nu in één klap toegang tot meer dan 1.200 bedrijven. “Niets is zo makkelijk als na je werkdag je gezonde, kindvriendelijke gezinsmaaltijd op te pikken op een centrale plaats waar je toch passeert op je werk. Je hoeft de maaltijd dan thuis enkel nog op te warmen”, zegt Inge De Clerck, initiatiefneemster en woordvoerder van Dagvers.

 

Dagvers lanceerde in maart al een crowdfundingcampagne, waarbij een aandeel van 500 tot 5.000 euro kan worden aangekocht in de coöperatieve onderneming. Met nog dertig dagen te gaan tot het einde van de campagne heeft het al meer dan 100.000 euro weten op te halen.