Verkiezing Coca-Cola light-man gestart

Verkiezing Coca-Cola light-man gestart

Coca-Cola Nederland heeft maandag bekend gemaakt welke tien mannen kans maken op de titel 'Coca-Cola light man'. Vanaf 26 mei strijden er elke dag twee kandidaten om de meeste stemmen.

Vleeskeuring in Amsterdam Arena

Afgelopen weken konden alle potentiele Coca-Cola-hunks genomineerd worden via de website van het frisdrankmerk. Het volstond daarvoor als 'hunk' om je door iemand (vrienden, familie, ...) in te laten schrijven voor de wedstrijd. Nu is uit die (vlees)hoop een eerste 'hotlist' van tien semi-finalisten geselecteerd. Elke dag nemen nu twee kandidaten het tegen elkaar op om de meeste stemmen.

 

De winnaar van de dag gaat automatisch door naar de finale op 5 juni in de Amsterdam Arena, waar de eindproef er onder meer uit bestaat (zo sexy mogelijk) het gras te maaien. De jury gaat weliswaar naar eigen zeggen op zoek naar een man die niet alleen knap, maar ook grappig, charmant, handig en sportief is. De winnaar mag met vrienden een weekend naar Berlijn. 

 

De 'Coca-Cola light hunk' heeft zich sinds 1994 in vijf commercials in vele gedaantes laten zien. Zo hield de allereerste Coca-Cola light-man, een rol van Lucky Vanous, als bouwvakker vrouwen van hun werk. Daarna bracht de Coca-Cola-man nog als glazenwasser, bezorger en klusjesman het hoofd van vrouwelijke kantoormedewerkers op hol. De vijfde hunk, Andrew Cooper, speelt als tuinman de hoofdrol in de laatste commercial.  

Tags: