Verschuivingen bij Sofidel Benelux | RetailDetail

Verschuivingen bij Sofidel Benelux

Verschuivingen bij Sofidel Benelux

Bij Sofidel Benelux, de producent van toiletpapier, keukenpapier en zakdoekjes onder de merknamen Nalys en Cosynel, hebben verschillende mensen promotie gemaakt.

Van Benelux naar West-Europa

Philippe Defacqz, tot voor kort Marketing & Sales Director France & Benelux bij Sofidel, is nu Vice Director Brand bij diezelfde producent. Hij coördineert de merkactiviteiten van de Sofidel Group in de West-Europese landen (VK, Frankrijk, Spanje, België, Nederland en Ierland).


Jean-François De L’Arbre, voorheen Country Sales Manager Belux bij Sofidel Benelux, is sinds januari Marketing & Sales Director France Benelux en dus de opvolger van Philippe Defacqz.
André Boswinkel is benoemd tot Country Sales Manager Benelux, zijn verantwoordelijkheid als Sales Manager Nederland wordt dus uitgebreid met België en Luxemburg. Hij rapporteert voortaan aan Jean-François De L’Arbre.


Patricia Devalckeneer en Caroline Delhaye, respectievelijk Customer Services Manager Benelux en Marketing Manager Benelux, rapporteren ook aan Jean-François De L’Arbre.

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.