Vestiging Subway opent bij Gamma | RetailDetail

Vestiging Subway opent bij Gamma

Vestiging Subway opent bij Gamma

Bij een Gamma-vestiging in Amsterdam Zuidoost is sinds woensdag een filiaal van de broodjesketen Subway te vinden. De broodjeszaak heeft een eigen ingang, maar wel dezelfde openingsuren als de Gamma.

'Praktischer met een partner'

Het is niet ongewoon voor Subway om op een ongebruikelijke locatie een vestiging te openen: in Tilburg deelt Subway bijvoorbeeld een pand met New York Pizza. Volgens Maikel Mienies, mede-eigenaar van de vestiging bij Gamma, is dit de beste manier om te werken voor de keten.

 

"Op zoek naar filialen in het buitenstedelijk gebied is het praktischer om partners te vinden met bestaande panden", stelt Mienis. Er zullen vanuit het filiaal ook broodjes geleverd worden bij bedrijven uit de buurt.

 

Het eerste filiaal van Subway werd geopend in 1965 in Bridgeport, Connecticut in de Verenigde Staten. In 2008 werd de 30.000e vestiging geopend. In 2000 maakte de keten zijn overstap naar Nederland, waar ze momenteel ook al meer dan 150 filialen heeft.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.

Analyse: Zes redenen waarom grote merken onder druk staan

17/05/2018

Wereldmerken ondervinden steeds meer concurrentie van kleine, lokale spelers. Volgens sommige waarnemers zijn de gouden jaren van de merken zelfs voorbij. Misschien voorbarig, maar enkele trends tekenen zich toch af.