Vijfde World of Food komt naar Zeewolde | RetailDetail

Vijfde World of Food komt naar Zeewolde

Vijfde World of Food komt naar Zeewolde
World of Food Apeldoorn

De vijfde World of Food van Dekamarkt opent, als alles goed gaat, eind volgend jaar in Zeewolde. De nieuwe winkel zal in totaal ongeveer 2400 m² groot worden en 124 parkeerplaatsen krijgen.

In nieuwbouwwijk

De locatie opent komt er aan de kruising van de Telluur en de Zeewolderweg (N707), een verbindingsroute met Harderwijk. In de Polderwijk, waar de hal moet komen, verrijzen uiteindelijk bijna 3000 woningen.

 

Het versconcept van de Detailresult-dochter is bezig met een flinke uitrol: Vorige week startte de tweede World of Food in Apeldoorn, de derde volgt eind deze maand in Doetinchem. De vierde World of Food, in de Amersfoortse wijk Vathorst, staat ook voor eind 2017 gepland. Twee jaar geleden ging de eerste World of Food in Beverwijk van start. Het concept is ontwikkeld voor winkelbeleving, waarbij het accent op gemak, vers en ambacht ligt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.