Vleeschwaar geeft Nederlandse vleeswaren podium

Vleeschwaar geeft Nederlandse vleeswaren podium

Nederlandse vleeswaren krijgen een podium op Vleeschwaar. Dit nieuwe inspiratieplatform van de Vereniging voor de Nederlandse Vleeswarenindustrie (VNV) brengt recepten, achtergrondverhalen over het ambacht, filmpjes, weetjes en tips over vleeswaren.

 

Platform met ambassadeurs

Het platform werkt samen met verschillende 'smaeckmakers' (ambassadeurs), zoals topsporter Naomi van As, chef-koks Alain Caron en Agus Hermawan en foodbloggers 'Francesca kookt' en 'Oh my Foodness'. Deze fijnproevers en culinaire kenners delen hun expertise door middel van hun favoriete vleesrecepten. Onder de kopjes Op chique, Balansmomentje, Lekker & leuk en Pimp je kliekje, biedt Vleeschwaar.nl immers zowel culinaire hoogstandjes alsook magere recepten en gerechten voor kinderen.

 

“Met de komst van Vleeschwaar willen we laten zien dat je vleeswaren op veel meer manieren kunt gebruiken dan men denkt. Zo kan je op ieder moment van de dag een heerlijke, gezonde en vaak ook nog budgetvriendelijke maaltijd op tafel zetten”, vertelt Richard van der Kruijk, algemeen secretaris van de Vereniging voor de Nederlandse Vleeswarenindustrie (VNV).

Tags: