Volledig vernieuwde Colruyt in Gosselies heropend

Volledig vernieuwde Colruyt in Gosselies heropend

Volledig vernieuwde Colruyt in Gosselies heropend

Gisteren heeft de Colruyt van Gosselies zijn deuren heropend na enkele maanden van verbouwingswerken. De klanten krijgen er meteen ook een Collect&Go-afhaalpunt bij.

Volgende lente ook Dreamland

Gosselies heeft nu ook een Colruyt van de nieuwste generatie, met bredere gangen, een ruimer assortiment, een grotere versmarkt, een open beenhouwersatelier en een Collect&Go-afhaalpunt.

 

“Colruyt vernieuwt zijn winkels om ze nog efficiënter te maken en klanten aangenamer te laten winkelen. Bij de vernieuwingen hebben we altijd oog gehad voor eenvoud en laagste kosten, zoals onze klanten van ons verwachten”, zegt gerant Luca Tiepido, die een team van vijftig medewerkers leidt.

 

Met de heropening van de Colruyt zit het werk er nog niet op in Gosselies: in maart volgend jaar opent er op dezelfde site ook nog een vestiging van Dreamland, de speelgoedspecialist van Colruyt Group.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.

Ondernemers akkoord met einde Emté

11/07/2018

De ondernemers van Emté hebben de overgang van hun keten naar Coop en Jumbo na een stemming goedgekeurd. Waarschijnlijk zullen alle partners de overeenkomst spoedig ondertekenen.

Jumbo Groep Holding stelt nieuwe directieleden aan

11/07/2018

Jumbo Groep Holding, het bedrijf achter supermarktketen Jumbo, maakte vandaag een aantal wissels bekend in de eigen directie. Jumbo België krijgt Peter Isaac als algemeen directeur, La Place neemt afscheid van Bart van den Nieuwenhof.

Pepsico dankt stijgende omzet aan snacks

10/07/2018

Dranken- en snackreus Pepsico boekte in het tweede kwartaal van dit jaar een lichte omzetstijging van 2,4%. Dat was echter niet te merken aan de nettowinst, die 14% lager uitviel als gevolg van de globale belastinglast.