Vomar benoemt nieuwe directeur | RetailDetail

Vomar benoemt nieuwe directeur

Vomar benoemt nieuwe directeur

Adem Doymaz (36) wordt per 1 september operationeel directeur van Vomar Voordeelmarkt. Doymaz komt in de plaats van de huidige directeur Pieter Rozendaal, die naar Dekamarkt gaat.

De man achter Vomar Voordeelmarkt

Doymaz was afgelopen jaar als directeur bedrijfsvoering bij Vomar al verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe prijsagressieve formule Vomar Voordeelmarkt in pilotwinkels in Julianadorp en Amsterdam. Begin september opent Vomar in De Meern al zo'n vierde rode winkel en voor eind dit jaar volgen nog drie of vier winkels.

 

Ook in de logistiek van Vomar werden onder de leiding van Doymaz innovaties doorgevoerd. De keten kreeg onder meer een nieuw bestel- en plannings- en tijdregistratiesysteem. Als operationeel directeur wordt hij nu verantwoordelijk voor de operatie en de logistiek van alle 62 filialen van Vomar. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Franprix levert de boodschappen tot in de koelkast

25/05/2018

De Franse supermarktketen Franprix test de thuislevering van boodschappen wanneer niemand thuis is: de bezorger komt zelf binnen in huis. In de toekomst wil het de boodschappen zelfs voor klanten in de koelkast opruimen.

Waarom grote FMCG-fabrikanten meer geld vrijmaken voor innovatie

25/05/2018

Zowel Nestlé als Kraft Heinz maakten zopas nieuwe investeringen bekend in onderzoek en ontwikkeling. De grote merkfabrikanten voelen de hete adem van innovatieve startups in de nek en willen sneller schakelen.

Multinationals gezakt voor gezonde voeding

24/05/2018

Voedingsmultinationals leveren nog te weinig inspanningen om hun producten gezonder te maken, zegt de Access to Nutrition Foundation. Nestlé, Unilever en Danone behoren tot de besten van de klas.  

Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.