WAAR opent Tilburgse winkel met tapunits

WAAR opent Tilburgse winkel met tapunits

Cadeauwinkelketen WAAR opent zaterdag in Tilburg een winkel met tapunits, waar klanten zelf noten, granen en thee kunnen tappen. De winkel in Tilburg is de achttiende winkel van de franchiseketen en met 320 m² meteen de grootste.

Onverpakt boodschappen doen

De cadeauformule heeft aan het aanbod in de nieuwe winkel onverpakte biologische levensmiddelen en streekproducten toegevoegd. Klanten tappen of scheppen zelf wat ze nodig hebben in een meegebrachte verpakking of in een milieuvriendelijke verpakking van WAAR, om verspilling te voorkomen.

 

Op de bovenverdieping van de nieuwe winkel is een Smaak Lokaal voor koffie en biologische broodjes. Op de locatie zit verder biologische bakkerij Le Perron, die het brood in de winkel afbakt. Op het binnenterras kunnen klanten bovendien terecht voor koffie met gebak of een belegd broodje.

 

WAAR is een winkelformule voor cadeaus die duurzaam zijn geproduceerd. Het assortiment bestaat uit mode- en woonaccessoires, food en boeken. De formule werkt regelmatig samen met jonge designers om nieuwe producten te ontwikkelen en wil mensen laten zien dat verantwoord consumeren leuk, mooi en lekker is.

Tags: