Willem&Drees brengt vers aan huis

Willem&Drees brengt vers aan huis

Willem&Drees gaat pakketten met verse producten van de boer direct aan huis leveren. Het bedrijf, dat online meer producten verkoopt dan in de winkel, heeft daarvoor deze week een nieuwe website gelanceerd.

Uitgebreid assortiment

"We willen meer: niet zozeer meer winst, maar meer mensen laten genieten van het vers uit de buurt", zegt medeoprichter Willem Treep aan Levensmiddelenkrant over de lancering van het nieuwe concept.

 

Willem&Drees zal online meer producten aanbieden dan in de winkel: zo werd het assortiment uitgebreid met rund- en varkensvlees, verschillende soorten zuivel en brood. Op de website kunnen klanten kiezen uit seizoenproducten en een reeks vaste producten. De bestellingen worden aan huis geleverd.

 

Willem&Drees werd vijf jaar geleden opgericht en levert lokale fruit en groenten aan verschillende supermarkten. Hun missie is om producten van eigen bodem terug in de winkel te krijgen: "Vers van het boerenland gaat vaak rechtstreeks naar het buitenland, waardoor de consument geen verbinding meer heeft met de herkomst van zijn eten."

Tags: