Wissel aan de top bij Domino’s Pizza

Wissel aan de top bij Domino’s Pizza
Shutterstock

Na ruim 12,5 jaar, waarvan zeven als CEO van de Nederlandse en Belgische tak van Domino’s Pizza, wordt André ten Wolde COO van de Europese organisatie. Zijn rol wordt overgenomen door voormalig franchisenemer Misja Vroom, tot nog toe verantwoordelijk voor de Belgische expansie.

 

Groeiende Europese ambitie

De wissel aan de top komt er om de groeiende ambitie van Domino’s in Europa kracht bij te zetten. Ten Wolde zal naast CEO Andrew Rennie in het ‘Leadership Team’ zetelen en wordt als COO verantwoordelijk voor de Europese marketing, ontwikkeling en diverse andere projecten. Onder hem groeide Domino’s Pizza uit tot Nederlands grootste fastfoodketen gemeten naar aantal vestigingen (een dikke maand geleden ging het 250e restaurant open in Nederland). In  België is Domino’s naar eigen zeggen het grootste pizzabezorgsysteem en heeft het ook de ambitie om de grootste fastfoodketen te worden.

 

Ten Wolde wordt opgevolgd door Misja Vroom, die al 25 jaar aan de slag is bij Domino’s Pizza en ooit begon als franchisenemer. De nieuwe CEO start alvast vol ambitie: “Onze ambitie is om het aantal vestigingen in de Benelux de komende 5 jaar te verdubbelen.” Vandaag heeft Domino’s Pizza in de Benelux meer dan 300 restaurants, maar dat is klein bier tegenover de ruim 15.000 vestigingen in meer dan 89 landen wereldwijd.