Zuivel Arla krijgt logo Farmer Owned

Zuivel Arla krijgt logo Farmer Owned

Zuivelconcern Arla start in september een wereldwijde campagne die consumenten duidelijk moet maken dat de onderneming een coöperatie van melkveehouders is. Op diverse verpakkingen Arla-zuivel verschijnt in de komende maanden het productlogo Farmer Owned.

 

Vraag naar herkomst

De onderneming wil met internationale campagne aangeven dat Arla eigendom is van melkveehouders, die natuurlijke melk aan de consument leveren en veel aandacht aan dierenwelzijn en milieu besteden.

 

Het nieuwe logo, onderdeel van de campagne, komt geleidelijk op diverse verpakkingen van Arla-zuivelproducten. Het zuivelconcern speelt met de campagne in op de groeiende interesse van consumenten in de herkomst van de producten die zij kopen.

 

Ook via social media

Daarnaast gaat Arla ook via social media, websites en bij evenementen de boodschap uitdragen dat het een coöperatieve onderneming is. Dit betekent dat de melkveehouders de eigenaren zijn en de winsten die Arla realiseert naar de melkveehouders gaan.

 

 

De coöperatie heeft in totaal bijna 12.750 leden in het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Denemarken, Duitsland, Nederland en België.

Tags: