Jumbo Foodworld Veghel voor 1 december open | RetailDetail

Jumbo Foodworld Veghel voor 1 december open

Jumbo Foodworld Veghel voor 1 december open

Jumbo heeft de streefdatum voor de opening van zijn Foodworld in Veghel op 1 december van dit jaar gezet. De opening liep al wat vertraging op, omdat onder andere Sligro Food Group zich verzette tegen de komst van een Foodworld.

Ook kleinere zaken

De Jumbo Foodworld in Veghel zal een oppervlakte van ongeveer 3.000 vierkante meter hebben. Daarnaast komen er ook nog enkele kleinere voedselzaken rond het complex op de Noordkade. Zo moet er een regionale uitstraling gecreëerd worden. Er komt onder andere nog een bierspeciaalzaak en een chocolaterie.


De komst van de Foodworld in Veghel werd al meer dan een jaar geleden aangekondigd. Sligro Food Group probeerde toen echter om de komst tegen te houden, door te stellen dat de komst van de supermarkt een slechte zaak voor de stad zou zijn. Volgens Sligro geeft de provincie Noord-Brabant ook verboden staatssteun aan Jumbo door mee te helpen aan de ontwikkeling van de site.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Supermarkten scoren barslecht in onderzoek Oxfam Novib

21/06/2018

De vijf grootste supermarktketens in Nederland (Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en PLUS) houden de economische uitbuiting van mensen die in ontwikkelingslanden ons voedsel produceren, in stand. Dat zegt Oxfam Novib in een vandaag verschenen rapport.

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.

Carrefour in zee met Google

12/06/2018

De digitale transformatie van retailgroep Carrefour komt in een versnelling door een partnerschap met Google. Franse consumenten zullen kennismaken met nieuwe retailmodellen en koopervaringen, zegt de retailer.