Jumbo verkoopt glutenvrij gebak | RetailDetail

Jumbo verkoopt glutenvrij gebak

Jumbo verkoopt glutenvrij gebak

Jumbo heeft als eerste supermarktketen in Nederland vier soorten glutenvrij gebak toegevoegd aan zijn assortiment. "Jumbo is er voor iedereen en dus willen we ook klanten met de behoefte om glutenvrij te eten, tegemoet komen", legt formuledirecteur Colette Cloosterman-van Eerd.

Geen kruisbesmetting

Bij alle winkels van Jumbo en ook in de webshop zijn voortaan glutenvrije appeltaart, abrikozenvlaai, aardbeienbavarois en nougatine verkrijgbaar. Het gebak wordt per twee stuks in een speciaal doosje gestoken, om "besmetting" van ander gebak te voorkomen, dat 4,49 euro moet gaan kosten.

 

Jumbo heeft momenteel meer dan 560 winkels in Nederland en is uitgegroeid tot het tweede grootste supermarktbedrijf van Nederland. De laatste maanden zet het vooral in op de uitbreiding van zijn online assortiment en het uitbouwen van afhaalpunten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Franprix levert de boodschappen tot in de koelkast

25/05/2018

De Franse supermarktketen Franprix test de thuislevering van boodschappen wanneer niemand thuis is: de bezorger komt zelf binnen in huis. In de toekomst wil het de boodschappen zelfs voor klanten in de koelkast opruimen.

Waarom grote FMCG-fabrikanten meer geld vrijmaken voor innovatie

25/05/2018

Zowel Nestlé als Kraft Heinz maakten zopas nieuwe investeringen bekend in onderzoek en ontwikkeling. De grote merkfabrikanten voelen de hete adem van innovatieve startups in de nek en willen sneller schakelen.

Multinationals gezakt voor gezonde voeding

24/05/2018

Voedingsmultinationals leveren nog te weinig inspanningen om hun producten gezonder te maken, zegt de Access to Nutrition Foundation. Nestlé, Unilever en Danone behoren tot de besten van de klas.  

Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.