In 9 Straatjes shoppen op hotel | RetailDetail

In 9 Straatjes shoppen op hotel

In 9 Straatjes shoppen op hotel

Gasten van het hotel The Dylan Amsterdam kunnen voortaan via een interactief scherm op hun kamer online shoppen in het winkelgebied van de 9 Straatjes. Bestellingen worden dan op de kamer geleverd.

Specifieke behoefte

De dienst is een samenwerking tussen 9straatjesonline.com, het hotel, PostNL en veertig winkeliers in de regio. Zij zorgen er samen voor dat bestellingen van de hotelgasten binnen het uur of binnen de dag geleverd worden op de kamers. Het hotel richt zich met deze dienst vooral op luxereizigers.

 

Valerie van der Meer, die de webwinkel mee oprichtte, noemt het "een perfecte oplossing voor een specifieke behoefte". Zij verwacht dat deze dienst binnenkort ook te vinden zal zijn bij andere chique hotels.

 

Ook voor gewone Amsterdammer

Ook consumenten die binnen de ring van Amsterdam wonen, kunnen gebruik overigens maken van de dienst. Bestellingen die voor 14u geplaatst worden, kunnen dezelfde dag nog geleverd worden. Daarvoor moet dan wel 14,95 euro neergeteld worden. Wie binnen het uur zijn bestelling wil, moet 19,95 euro betalen.

 

Als het project een succes is, wil PostNL het concept ook op andere plaatsen lanceren.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.

Coolblue bezorgt wél echt met de fiets

03/04/2018

Coolblue start een eigen bezorgservice per fiets: met CoolblueFietst gaat de elektroretailer pakketjes voor het eerst zelf per fiets leveren. Hoewel de retailer het eerst als een aprilgrap verpakte, is het uiteindelijk toch echt waar.

Trump richt pijlen op Amazon

03/04/2018

President Donald Trump heeft in Amazon blijkbaar een nieuwe vijand gevonden. Volgens hem profiteert de retailgigant van de U.S. Postal Service, het Amerikaanse postbedrijf, en daar wil hij nu paal en perk aan stellen met de nodige maatregelen.

Amazon heer en meester op Franse e-commercemarkt

29/03/2018

Met een omzet van 5,6 miljard euro en een marktaandeel van net geen 19% is Amazon de onbetwiste leider op de Franse e-commercemarkt. Die markt was in 2017 goed voor 30 miljard euro, zo becijferde Kantar Worldpanel.