In 9 Straatjes shoppen op hotel | RetailDetail

In 9 Straatjes shoppen op hotel

In 9 Straatjes shoppen op hotel

Gasten van het hotel The Dylan Amsterdam kunnen voortaan via een interactief scherm op hun kamer online shoppen in het winkelgebied van de 9 Straatjes. Bestellingen worden dan op de kamer geleverd.

Specifieke behoefte

De dienst is een samenwerking tussen 9straatjesonline.com, het hotel, PostNL en veertig winkeliers in de regio. Zij zorgen er samen voor dat bestellingen van de hotelgasten binnen het uur of binnen de dag geleverd worden op de kamers. Het hotel richt zich met deze dienst vooral op luxereizigers.

 

Valerie van der Meer, die de webwinkel mee oprichtte, noemt het "een perfecte oplossing voor een specifieke behoefte". Zij verwacht dat deze dienst binnenkort ook te vinden zal zijn bij andere chique hotels.

 

Ook voor gewone Amsterdammer

Ook consumenten die binnen de ring van Amsterdam wonen, kunnen gebruik overigens maken van de dienst. Bestellingen die voor 14u geplaatst worden, kunnen dezelfde dag nog geleverd worden. Daarvoor moet dan wel 14,95 euro neergeteld worden. Wie binnen het uur zijn bestelling wil, moet 19,95 euro betalen.

 

Als het project een succes is, wil PostNL het concept ook op andere plaatsen lanceren.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.