In 9 Straatjes shoppen op hotel

In 9 Straatjes shoppen op hotel

Gasten van het hotel The Dylan Amsterdam kunnen voortaan via een interactief scherm op hun kamer online shoppen in het winkelgebied van de 9 Straatjes. Bestellingen worden dan op de kamer geleverd.

Specifieke behoefte

De dienst is een samenwerking tussen 9straatjesonline.com, het hotel, PostNL en veertig winkeliers in de regio. Zij zorgen er samen voor dat bestellingen van de hotelgasten binnen het uur of binnen de dag geleverd worden op de kamers. Het hotel richt zich met deze dienst vooral op luxereizigers.

 

Valerie van der Meer, die de webwinkel mee oprichtte, noemt het "een perfecte oplossing voor een specifieke behoefte". Zij verwacht dat deze dienst binnenkort ook te vinden zal zijn bij andere chique hotels.

 

Ook voor gewone Amsterdammer

Ook consumenten die binnen de ring van Amsterdam wonen, kunnen gebruik overigens maken van de dienst. Bestellingen die voor 14u geplaatst worden, kunnen dezelfde dag nog geleverd worden. Daarvoor moet dan wel 14,95 euro neergeteld worden. Wie binnen het uur zijn bestelling wil, moet 19,95 euro betalen.

 

Als het project een succes is, wil PostNL het concept ook op andere plaatsen lanceren.

Tags: