Albert Heijn komt op de proppen met bezorgabonnement

Albert Heijn komt op de proppen met bezorgabonnement

Albert Heijn heeft een proef opgezet met de AH Bezorgbundel. Daarmee kunnen klanten voor een prijs van 29 euro hun online bestelde boodschappen drie maanden lang gratis aan huis laten leveren.

"Enkele honderden klanten"

Voor die prijs mogen klanten zo vaak als ze willen hun boodschappen laten leveren en ze zijn ook niet afhankelijk van een tijdslot. Er geldt wel nog steeds een minimumbestelling van 70 euro en het abonnement is momenteel enkel in Rotterdam beschikbaar.


"Je moet denken aan enkele honderden klanten die door ons zijn aangeschreven. Het is vooral aantrekkelijk voor mensen die regelmatig bestellen op AH.nl", zegt AH-woordvoerder Anoesjka Aspeslagh tegen Distrifood.


Na drie maanden zal de proef sowieso stopgezet worden. Klanten worden tijdens en na de test aangeschreven door Albert Heijn om hun mening over het project te delen. Pas nadien zal Albert Heijn beslissen of het verder gaat met de abonnementsdienst. "We kijken eerst hoe dit afloopt en zien daarna wel of we er meer mee gaan doen", aldus Aspeslagh.

Tags: