Albert Heijn opent volgende week twee nieuwe afhaalpunten | RetailDetail

Albert Heijn opent volgende week twee nieuwe afhaalpunten

Albert Heijn opent volgende week twee nieuwe afhaalpunten

Albert Heijn opent volgende week twee nieuwe afhaalpunten langs snelwegen: donderdag in Tilburg (aan de A58) en zaterdag in Naarden (aan de A1). Vorige maand opende het eerste afhaalpunt al in Heemstede, vlakbij de A4, de A5 en de A9.

Gratis, snel en gemakkelijk

De nieuwe dienst van Albert Heijn is gratis en snel: de online bestelde boodschappen staan binnen een paar minuten klaar. De afhaalpunten zijn wel gesloten op zondag en 's nachts. Afhalen kan van maandag tot en met zaterdag zijn ze open van 8 tot 22 uur, bestellen kan uiteraard altijd.

 

De nieuwe dienst past in de ambitie van Ahold om meer online diensten aan te bieden. Volgens Ahold zijn de ervaringen met het eerste Pick Up Point in Heemstede positief; onze huisanalist berekende intussen dat dit afhaalpunt reeds na drie weken een weekomzet van meer dan 100.000 euro draait, met de verwachting dat dit getal nog flink gaat aangroeien.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Colruyt stapt in boodschappendienst van PostNL

20/02/2018

Tweewekelijks brengt de postbode voortaan boodschappen aan huis: in samenwerking met PostNL gaat in Nederland de nieuwe boodschappendienst Stockon van start. De huismerkproducten zijn van Boni (van het Belgische Colruyt).

Chinese e-commerce kent opnieuw sterke groei

09/02/2018

De Chinese online markt is vorig jaar opnieuw sterk gestegen: ten opzichte van 2016 is er sprake van een groei van maar liefst 32%. China blijft zo een uitschieter op vlak van e-commerce.

Europese Unie schaft geoblocking af

07/02/2018

Consumenten mogen niet meer automatisch worden omgeleid of geblokkeerd als ze naar een buitenlandse site surfen. Het Europees Parlement heeft daarover overeenstemming bereikt, het verbod treedt wellicht dit jaar in werking.

JD.com lonkt naar Europa

06/02/2018

Het Chinese JD.com heeft plannen om de komende jaren ook Europa te veroveren en zo een te duchten concurrent te worden voor Amazon. Frankrijk moet de eerste Europese markt worden voor de webshop.

Rocket Internet wil met Home24 naar de beurs

19/01/2018

Rocket Internet wil komende zomer zijn meubelwebwinkel Home24 naar de beurs brengen. De komende maanden zal er dan ook hard gewerkt worden aan het opkuisen van de cijfers van de webshop.

Bpost koopt Nederlandse verslogistieker Leen Menken

11/01/2018

Belgisch postbedrijf Bpost verstevigt zijn greep op de Nederlandse markt met de overname van Leen Menken, een logistiekverlener gespecialiseerd in vers en voeding. Onder meer HelloFresh en Bloomon doen beroep op het logistiekbedrijf.

Back to top