Albert Heijn opent volgende week twee nieuwe afhaalpunten

Albert Heijn opent volgende week twee nieuwe afhaalpunten

Albert Heijn opent volgende week twee nieuwe afhaalpunten langs snelwegen: donderdag in Tilburg (aan de A58) en zaterdag in Naarden (aan de A1). Vorige maand opende het eerste afhaalpunt al in Heemstede, vlakbij de A4, de A5 en de A9.

Gratis, snel en gemakkelijk

De nieuwe dienst van Albert Heijn is gratis en snel: de online bestelde boodschappen staan binnen een paar minuten klaar. De afhaalpunten zijn wel gesloten op zondag en 's nachts. Afhalen kan van maandag tot en met zaterdag zijn ze open van 8 tot 22 uur, bestellen kan uiteraard altijd.

 

De nieuwe dienst past in de ambitie van Ahold om meer online diensten aan te bieden. Volgens Ahold zijn de ervaringen met het eerste Pick Up Point in Heemstede positief; onze huisanalist berekende intussen dat dit afhaalpunt reeds na drie weken een weekomzet van meer dan 100.000 euro draait, met de verwachting dat dit getal nog flink gaat aangroeien.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Is gratis thuislevering met uitsterven bedreigd?

15/12/2017

Met het stijgend aantal online bestellingen, groeit ook de druk op de logistieke sector. Gratis thuislevering is niet lang meer vol te houden, meent onderzoeksbureau ECC Köln. In plaats daarvan moeten meer flexibele opties komen. 

 

Amazon brengt zijn huismerken naar Europa

14/12/2017

Nu Amazon Prime in steeds meer Europese landen beschikbaar is, haalt Amazon ook zijn FMCG-huismerken naar boven. De voorbije weken lanceerde het online warenhuis een aantal nieuwe producten onder private label in Europa en meer is op komst. 

Storesquare zet zijn zinnen op Nederland, met steun van ING

14/12/2017

Storesquare, het Belgische e-commerceplatform voor en door lokale handelaars, gaat binnenkort ook in Nederland van start. Het platform verwelkomt daartoe ook een nieuwe aandeelhouder: ING.

Nieuw distributiecentrum voor Picnic in Diemen

13/12/2017

Om verder te groeien in Noord- en Zuid-Holland opent online boodschappendienst Picnic een nieuw distributiecentrum in Diemen. Er zullen zo'n 300 mensen worden tewerkgesteld. 

Directie Bol.com weer voltallig met Google-marketeer

11/12/2017

Op 1 maart 2018 start Boukje Taphoorn als de nieuwe marketingdirecteur van Bol.com. De vorige CMO, Margaret Versteden, heeft haar functie ingewisseld voor een rol als directeur winkels bij het online warenhuis.

 

Amazon Echo nu ook verkrijgbaar in Benelux

11/12/2017

Amazon heeft bekend gemaakt dat het zijn slimme luidspreker Amazon Echo voortaan gaat leveren aan 28 nieuwe landen, waaronder België en Nederland. Ook de eigen muziekstreamingdienst wordt hier gelanceerd.

Back to top