Albert Heijn opent volgende week twee nieuwe afhaalpunten | RetailDetail

Albert Heijn opent volgende week twee nieuwe afhaalpunten

Albert Heijn opent volgende week twee nieuwe afhaalpunten

Albert Heijn opent volgende week twee nieuwe afhaalpunten langs snelwegen: donderdag in Tilburg (aan de A58) en zaterdag in Naarden (aan de A1). Vorige maand opende het eerste afhaalpunt al in Heemstede, vlakbij de A4, de A5 en de A9.

Gratis, snel en gemakkelijk

De nieuwe dienst van Albert Heijn is gratis en snel: de online bestelde boodschappen staan binnen een paar minuten klaar. De afhaalpunten zijn wel gesloten op zondag en 's nachts. Afhalen kan van maandag tot en met zaterdag zijn ze open van 8 tot 22 uur, bestellen kan uiteraard altijd.

 

De nieuwe dienst past in de ambitie van Ahold om meer online diensten aan te bieden. Volgens Ahold zijn de ervaringen met het eerste Pick Up Point in Heemstede positief; onze huisanalist berekende intussen dat dit afhaalpunt reeds na drie weken een weekomzet van meer dan 100.000 euro draait, met de verwachting dat dit getal nog flink gaat aangroeien.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.