Albert Heijn start actie met gratis bezorging | RetailDetail

Albert Heijn start actie met gratis bezorging

Albert Heijn start actie met gratis bezorging

Albert Heijn heeft een actie op poten gezet waarbij klanten hun boodschappen gratis thuis kunnen bezorgd krijgen, als ze bepaalde producten kopen bij de online winkel. De actie loopt de hele week.

Ook gratis ophalen

Klanten die producten van Ariel, Zwitsal of een krat Heineken kopen, kunnen hun boodschappen gratis laten bezorgen. Ook klanten die er voor kiezen om hun boodschappen op te halen bij een pick-up-point moeten daar geen extra kosten voor betalen als ze één van de actieproducten kopen. De actie loopt van 24 februari tot 1 maart.

 

Albert Heijn hoopt zo om de online diensten van de supermarkt verder te promoten. Het heeft daartoe ook al het bezorggebied flink uitgebreid en momenteel beschikt het bedrijf ook al over dertien pick-up-points, een aantal dat de komende tijd nog moet groeien.

 

Albert Heijn is ook bezig met het uitdoven van de merknaam albert.nl: die wordt sinds kort vervangen door AH.nl. Zo moet de link tussen de online en de offline activiteiten van de supermarkt sneller gelegd worden door de klant.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.