Albert Heijn start actie met gratis bezorging

Albert Heijn start actie met gratis bezorging

Albert Heijn heeft een actie op poten gezet waarbij klanten hun boodschappen gratis thuis kunnen bezorgd krijgen, als ze bepaalde producten kopen bij de online winkel. De actie loopt de hele week.

Ook gratis ophalen

Klanten die producten van Ariel, Zwitsal of een krat Heineken kopen, kunnen hun boodschappen gratis laten bezorgen. Ook klanten die er voor kiezen om hun boodschappen op te halen bij een pick-up-point moeten daar geen extra kosten voor betalen als ze één van de actieproducten kopen. De actie loopt van 24 februari tot 1 maart.

 

Albert Heijn hoopt zo om de online diensten van de supermarkt verder te promoten. Het heeft daartoe ook al het bezorggebied flink uitgebreid en momenteel beschikt het bedrijf ook al over dertien pick-up-points, een aantal dat de komende tijd nog moet groeien.

 

Albert Heijn is ook bezig met het uitdoven van de merknaam albert.nl: die wordt sinds kort vervangen door AH.nl. Zo moet de link tussen de online en de offline activiteiten van de supermarkt sneller gelegd worden door de klant.

Tags: