Albert Heijn test nieuwe bestelservice in kleine vestigingen | RetailDetail

Albert Heijn test nieuwe bestelservice in kleine vestigingen

Albert Heijn test nieuwe bestelservice in kleine vestigingen

Albert Heijn wil met een nieuwe bestelservice het volledige assortiment in kleine vestigingen aanbieden. De retailer start een proef in vijf Rotterdamse filialen.

Bestellen via medewerkers

Klanten worden er door middel van folders op attent gemaakt dat ze voortaan bij medewerkers ook spullen uit het assortiment van de keten kunnen bestellen die de winkel niet voorradig heeft. De producten kunnen de volgende dag worden betaald en afgehaald bij de servicebalie, schrijft Levensmiddelenkrant.

 

De testperiode duurt in totaal een maand en is inmiddels een week bezig, zegt woordvoerder Lukas Burgering: “Wat we hiermee voor ogen hebben, is dat we, naast extra service bieden, het totale assortiment van AH.nl beschikbaar kunnen stellen aan de klant. Ook voor de kleinere vestigingen."

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.