Audax lanceert modeplatform Mooinietduur.nl | RetailDetail

Audax lanceert modeplatform Mooinietduur.nl

Audax lanceert modeplatform Mooinietduur.nl

Audax Publishing heeft een e-commerceplatform voor budgetmode op poten gezet met Mooinietduur.nl. Het platform wordt gekoppeld aan het vrouwenblad Vriendin, dat in handen is van de uitgeverij.

Artikels goedkoper dan 100 euro

Op Mooinietduur.nl zullen enkel producten te vinden zijn die minder dan honderd euro kosten. Het zijn veelal artikels die voorheen al aandacht hebben gehad in het vrouwenblad Vriendin. Elke week zal de collectie uit het nieuwste nummer op de site te zien zijn en de redactie van het magazine zal op de website ook modetips geven.

 

Producten worden wel niet rechtstreeks verkocht op de website. Wanneer een bezoeker een product wil kopen, zal hij doorgstuurd worden naar de webshops van onder andere C&A, Zalando en Forever 21.


Audax Publishing heeft ook al een webshop voor zijn boekenwinkelketen AKO en eerder kwam ook het nieuws naar buiten dat Audax interesse zou hebben om Polare over te nemen van ProCures.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.