Bilder & De Clercq te koop bij Google | RetailDetail

Bilder & De Clercq te koop bij Google

Bilder & De Clercq te koop bij Google

Eetwinkelformule Bilder & De Clercq heeft bij het hoofdkantoor van Google in Amsterdam een digitale boodschappenmuur geplaatst. Daar kunnen werknemers van Google maaltijden en andere producten bestellen.

Op kantoor geleverd

Bilder & De Clercq plaatste een scherm op het kantoor van Google, waar medewerkers met behulp van een app op hun telefoon een bestelling kunnen plaatsen bij Bilder & De Clercq. Tot 16u kunnen de bestellingen geplaatst worden, vanaf 17u staan ze klaar op het kantoor.

 

Gebruikers moeten slechts eenmaal hun betaalgegevens doorgeven. Daarna kunnen ze met één druk op de app hun bestelling plaatsen.

 

"Hiermee zijn we fysiek aanwezig op de werkplek, waarmee we het de consument nog makkelijker maken om snel een goede maaltijd op tafel te zetten. Met de introductie van onze app en de Bilder & De Clercq Wall bieden wij een inspirerende en tijdbesparende manier van boodschappen doen", zegt Diederik van Gelder, medeoprichter van Bilder & De Clercq aan Levensmiddelenkrant.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.

Coolblue bezorgt wél echt met de fiets

03/04/2018

Coolblue start een eigen bezorgservice per fiets: met CoolblueFietst gaat de elektroretailer pakketjes voor het eerst zelf per fiets leveren. Hoewel de retailer het eerst als een aprilgrap verpakte, is het uiteindelijk toch echt waar.

Trump richt pijlen op Amazon

03/04/2018

President Donald Trump heeft in Amazon blijkbaar een nieuwe vijand gevonden. Volgens hem profiteert de retailgigant van de U.S. Postal Service, het Amerikaanse postbedrijf, en daar wil hij nu paal en perk aan stellen met de nodige maatregelen.

Amazon heer en meester op Franse e-commercemarkt

29/03/2018

Met een omzet van 5,6 miljard euro en een marktaandeel van net geen 19% is Amazon de onbetwiste leider op de Franse e-commercemarkt. Die markt was in 2017 goed voor 30 miljard euro, zo becijferde Kantar Worldpanel.