Bilder & De Clercq te koop bij Google | RetailDetail

Bilder & De Clercq te koop bij Google

Bilder & De Clercq te koop bij Google

Eetwinkelformule Bilder & De Clercq heeft bij het hoofdkantoor van Google in Amsterdam een digitale boodschappenmuur geplaatst. Daar kunnen werknemers van Google maaltijden en andere producten bestellen.

Op kantoor geleverd

Bilder & De Clercq plaatste een scherm op het kantoor van Google, waar medewerkers met behulp van een app op hun telefoon een bestelling kunnen plaatsen bij Bilder & De Clercq. Tot 16u kunnen de bestellingen geplaatst worden, vanaf 17u staan ze klaar op het kantoor.

 

Gebruikers moeten slechts eenmaal hun betaalgegevens doorgeven. Daarna kunnen ze met één druk op de app hun bestelling plaatsen.

 

"Hiermee zijn we fysiek aanwezig op de werkplek, waarmee we het de consument nog makkelijker maken om snel een goede maaltijd op tafel te zetten. Met de introductie van onze app en de Bilder & De Clercq Wall bieden wij een inspirerende en tijdbesparende manier van boodschappen doen", zegt Diederik van Gelder, medeoprichter van Bilder & De Clercq aan Levensmiddelenkrant.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.