Bisamo.nl is combinatie van groepsaankoop en veiling

Bisamo.nl is combinatie van groepsaankoop en veiling

De nieuwe Rotterdamse startup bisamo.nl heeft een nieuwe manier ontwikkeld voor consumenten om samen goedkoper producten aan te schaffen. Gebruikers kunnen daarbij een bod doen naargelang de prijs die ze willen betalen.

Vrijblijvend bieden

Afhankelijk van het bod dat ze doen en het aantal geïnteresseerden, krijgt de consument later ook effectief een aanbieding van de verkoper. Bezoekers kunnen ook zien hoeveel biedingen er al zijn geweest en wat tot dat moment de gemiddelde prijs is. Biedingen zijn trouwens volledig vrijblijvend en een bezoeker is nadien dus niet verplicht om het product ook echt aan te kopen.

 

Bisamo werkt ook enkel als tussenpersoon die onderhandelt met de leveranciers. Bezoekers kunnen ook zelf aangeven welke producten ze in de toekomst graag willen terugvinden op de website.

 

In de toekomst wil Bisamo het ook mogelijk maken voor klanten om rechtstreeks met de leveranciers te onderhandelen. De eerste twee producten die op de website te vinden zijn, zijn een tuinset en een fles wijn. Later wil de startup allerhande artikels aanbieden, tot zelfs volledige zwembaden.

Tags: