Bisamo.nl is combinatie van groepsaankoop en veiling | RetailDetail

Bisamo.nl is combinatie van groepsaankoop en veiling

Bisamo.nl is combinatie van groepsaankoop en veiling

De nieuwe Rotterdamse startup bisamo.nl heeft een nieuwe manier ontwikkeld voor consumenten om samen goedkoper producten aan te schaffen. Gebruikers kunnen daarbij een bod doen naargelang de prijs die ze willen betalen.

Vrijblijvend bieden

Afhankelijk van het bod dat ze doen en het aantal geïnteresseerden, krijgt de consument later ook effectief een aanbieding van de verkoper. Bezoekers kunnen ook zien hoeveel biedingen er al zijn geweest en wat tot dat moment de gemiddelde prijs is. Biedingen zijn trouwens volledig vrijblijvend en een bezoeker is nadien dus niet verplicht om het product ook echt aan te kopen.

 

Bisamo werkt ook enkel als tussenpersoon die onderhandelt met de leveranciers. Bezoekers kunnen ook zelf aangeven welke producten ze in de toekomst graag willen terugvinden op de website.

 

In de toekomst wil Bisamo het ook mogelijk maken voor klanten om rechtstreeks met de leveranciers te onderhandelen. De eerste twee producten die op de website te vinden zijn, zijn een tuinset en een fles wijn. Later wil de startup allerhande artikels aanbieden, tot zelfs volledige zwembaden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.