Bol.com creëert 1000 jobs in nieuw Waalwijks fulfilment center | RetailDetail

Bol.com creëert 1000 jobs in nieuw Waalwijks fulfilment center

Bol.com creëert 1000 jobs in nieuw Waalwijks fulfilment center

Online retailer Bol.com start begin volgend jaar met de bouw van een eigen fulfilment center in Waalwijk. Dat moet in 2017 de deuren openen en werk bieden aan een duizendtal medewerkers.

"Te weinig capaciteit"

Het nieuwe complex krijgt een plaats van zowat 50.000 m² op het bedrijventerrein Haven Acht in Waalwijk. Met de nieuwbouw wil Bol.com het assortiment in de toekomst verder kunnen uitbreiden en wil het de verschillende leveropties beter beheersen.

 

"Het huidige fulfilment center biedt op den duur te weinig capaciteit. Een eigen fulfilment center met voldoende ruimte om verder te groeien, zorgt ervoor dat we ons assortiment en diensten zoals 'Vandaag Ophalen' en 'Logistiek via bol.com' kunnen blijven uitbreiden. Ook biedt het de mogelijkheid om verder te kunnen innoveren met een nog snellere en betrouwbaardere levering en service, waarbij gemak en keuze voor onze klanten voorop staan", aldus directeur Daniel Ropers.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.