Bol.com gekozen tot Beste Webwinkel

Bol.com gekozen tot Beste Webwinkel

Bol.com heeft de Thuiswinkel Award gewonnen voor Beste Webwinkel. Concurrent Coolblue sleepte bij de uitreiking van webshopawards vier deelvakprijzen in de wacht.

Bol.com en Coolblue grote winnaars

De jury van de vakprijs stelt dat Bol.com het "de klant nog beter naar de zin maakt door goed gebruik te maken van klantgegevens", waardoor de webwinkel iedere dag nog persoonlijker wordt. Daarnaast werd het openstellen van het Bol.com-platform voor het aanbod van andere winkeliers geprezen. Hiermee wordt het platform zelf completer, maar helpt het ook andere winkeliers aan omzet.

 

Ook bij de uitreiking van de deelawards viel Bol.com in de prijzen. De nieuwe afdeling Sport & Vrije tijd won de eerste prijs in de categorie Reizen & Vrije Tijd, terwijl ook de XL Media/Entertainmentprijs in de wacht werd gesleept.

 

Concurrent Coolblue won liefst vier van deze deelawards, waaronder de prijs voor het beste logistieke proces en de prijs voor de webwinkel die de klant het best centraal stelt. Daarnaast won Coolblue prijzen voor de categorie elektronica & telecom en online marketing.

Tags: