Burberry rolt "Collect-In-Store"-service uit naar Nederland

Burberry rolt "Collect-In-Store"-service uit naar Nederland

Om de groei van zijn webshop nog te versnellen, is het Britse luxemerk Burberry zijn nieuwste service "Collect-In-Store" volop aan het uitrollen en promoten. Nu zijn ook Nederlandse en Belgische klanten aan de beurt.

Vandaag besteld, morgen af te halen

"Collect-In-Store" werd in het voorjaar uitgetest in Groot-Brittannië en sindsdien geleidelijk aan uitgerold. Met succes, zo stond te lezen in de recentste trading-update van de Britse modegroep: "Verkoop via iPads in de winkels en 'bestel online, haal af in de winkel' presteerden allebei sterk dankzij het blijvend veranderende consumentengedrag".

 

Het mag dus geen verrassing heten dat Burberry-fans dezer dagen in hun mailbox een berichtje vinden waarin Burberry laat weten dat het zijn "Collect-In-Store"-service uitbreidt naar steeds meer landen en steeds meer boetieks. De dienst is nu al beschikbaar in 19 landen wereldwijd.

 

Daartoe behoren ook Nederland en België en de drie boetieks in Amsterdam (P.C. Hooftstraat), Antwerpen (Schuttershofstraat) en Brussel (Waterloolaan) Burberry garandeert afhaling de dag al na bestelling (indien besteld op weekdagen vóór 15 uur). Bestellingen blijven 10 dagen ter beschikking in de gekozen Burberry-boetiek.

Tags: