Condoom-anoniem.nl opent fysieke winkel

Condoom-anoniem.nl opent fysieke winkel

SafeShops, het moederbedrijf van onder andere Condoom-anoniem.nl, heeft in Veldhoven een fysieke vestiging geopend. Het pand is een mix tussen een distributiecentrum en een gewone winkel.

"Leuke volgende stap"

Het originele plan van oprichter Richard Spooren was gewoon om een nieuwe opslagruimte te huren, maar bij zijn zoektocht kwam hij terecht bij een pand met bijhorende winkelruimte. Daarop besloot hij om voor een dubbele functie te kiezen. Het pand dient nu als combinatie van gewone winkel en fulfilment center voor bestellingen voor bedrijven en consumenten, als voor gewone winkel.

 

"Een fysieke winkel biedt heel veel kansen. Retail zoekt een juiste mix tussen online en offline kopen. Het gaat erom dat de klant iets kan kopen zoals hij dat het prettigst vindt. Safe Shops is een groeiend bedrijf en dit is een leuke volgende stap", zegt Spooren aan het Eindhovens Dagblad.

 

Discretie verzekerd

Met een steeds groeiende leegstand van winkelpanden is de keuze van Spooren misschien wel de keuze van de toekomst: webshops die op zoek zijn naar een distributiecentrum kunnen kiezen voor een pand met een (kleine) winkelruimte en die meteen een dubbele functie laten invullen.

 

Omdat niet iedereen gemakkelijk een winkel binnenstapt waar condooms worden verkocht, houdt Spooren het allemaal redelijk discreet. "De naam staat niet levensgroot op de gevel. Vanuit het doel om het kopen van condooms zo laagdrempelig mogelijk te maken om het gebruik van condooms te stimuleren." Klanten kunnen ook een afspraak maken, om langs te komen wanneer de winkel eigenlijk gesloten is.

Tags: