Condoom-anoniem.nl opent fysieke winkel | RetailDetail

Condoom-anoniem.nl opent fysieke winkel

Condoom-anoniem.nl opent fysieke winkel

SafeShops, het moederbedrijf van onder andere Condoom-anoniem.nl, heeft in Veldhoven een fysieke vestiging geopend. Het pand is een mix tussen een distributiecentrum en een gewone winkel.

"Leuke volgende stap"

Het originele plan van oprichter Richard Spooren was gewoon om een nieuwe opslagruimte te huren, maar bij zijn zoektocht kwam hij terecht bij een pand met bijhorende winkelruimte. Daarop besloot hij om voor een dubbele functie te kiezen. Het pand dient nu als combinatie van gewone winkel en fulfilment center voor bestellingen voor bedrijven en consumenten, als voor gewone winkel.

 

"Een fysieke winkel biedt heel veel kansen. Retail zoekt een juiste mix tussen online en offline kopen. Het gaat erom dat de klant iets kan kopen zoals hij dat het prettigst vindt. Safe Shops is een groeiend bedrijf en dit is een leuke volgende stap", zegt Spooren aan het Eindhovens Dagblad.

 

Discretie verzekerd

Met een steeds groeiende leegstand van winkelpanden is de keuze van Spooren misschien wel de keuze van de toekomst: webshops die op zoek zijn naar een distributiecentrum kunnen kiezen voor een pand met een (kleine) winkelruimte en die meteen een dubbele functie laten invullen.

 

Omdat niet iedereen gemakkelijk een winkel binnenstapt waar condooms worden verkocht, houdt Spooren het allemaal redelijk discreet. "De naam staat niet levensgroot op de gevel. Vanuit het doel om het kopen van condooms zo laagdrempelig mogelijk te maken om het gebruik van condooms te stimuleren." Klanten kunnen ook een afspraak maken, om langs te komen wanneer de winkel eigenlijk gesloten is.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.