Coolblue start met bezorging in de avonduren

Coolblue start met bezorging in de avonduren

Coolblue start in mei met de mogelijkheid om bestellingen te laten bezorgen in de avonduren. De Nederlandse retailer is daarmee naar eigen zeggen de eerste webwinkel in Nederland die deze dienst aanbiedt.

"Niets zo vervelend als wachten"

De pakketten worden ‘s avonds op dinsdag- en donderdagavond tussen zes uur en half tien bezorgd, wanneer de aankoop uiterlijk de dag ervoor is gedaan. Met de verruimde bezorgtijden wil het bedrijf voorkomen dat klanten een niet-thuis-briefje van de postbode aantreffen.

 

“Niets is zo vervelend als wachten op je pakketje,” zegt oprichter en directeur Pieter Zwart van Coolblue. Hij verwacht dat elke week duizenden klanten deze gratis optie zullen aanklikken in één van de 157 webshops.

 

De Nederlandse webwinkel maakte in januari al bekend deze mogelijkheid te willen aanbieden in samenwerking met PostNL. Voor de dienst worden geen extra kosten berekend en is beschikbaar "in bijna heel Nederland".  Eerder deze week opende Coolblue ook een eigen outletwinkel op Marktplaats.nl. De retailer biedt op de website een kleine duizend producten aan, vooral restpartijen tegen een lagere prijs.

Tags: