Coolblue stelt hoofdkantoor open via Google Street View

Coolblue stelt hoofdkantoor open via Google Street View

De Nederlandse webwinkelgroep Coolblue heeft een aparte interactieve stap genomen: klanten kunnen via Google Street View een virtuele rondtocht maken door het hoofdkantoor van de onderneming in Rotterdam.

Extra tool in zoektocht naar nieuwe werknemers

Een ploeg van Google is twee weken geleden op bezoek geweest op het hoofdkantoor van Coolblue. De foto's zijn vervolgens opgenomen binnen Streetview, waardoor klanten en andere belangstellenden rond kunnen kijken op het hoofdkantoor. Daarenboven kunnen eventuele werknemers vast kunnen rondkijken of het een leuke nieuwe werkplek is.

 

"Wij geven iedereen graag trots een kijkje in de keuken - in onze eigenzinnige cultuur en dito kantoor", stelt Nick Lenten van Coolblue tegenover Twinkle. "We hebben dit gedaan voor klanten, geïnteresseerden, maar ook voor potentiële Coolblue'ers. Het mag geen geheim zijn: we zoeken er nog een hoop, zeker developers."

 

Coolblue begon ooit met de verkoop van onder meer mp3-spelers, maar nadert inmiddels de grens van driehonderd webwinkels. Dit jaar heeft de onderneming een tweede distributiecentrum geopend in Tilburg. Het bedrijf heeft ook zeven fysieke winkels, waarvan twee in België.

Tags: