Coop herlanceert Coop Gebak | RetailDetail

Coop herlanceert Coop Gebak

Coop herlanceert Coop Gebak

Coop heeft zijn website Coopgebak.nl in een nieuw jasje gestoken. Met de veranderingen hoopt Coop het voor de klanten eenvoudiger te maken om de gebakjes te vinden die ze zoeken.

Lay-out en navigatie aangepast

Op Coopgebak.nl kunnen consumenten verschillende gebakjes bestellen en bij hen thuis laten leveren of zelf gaan afhalen in een filiaal van Coop. Op de website is nu de lay-out en navigatie aangepast.

 

"Beide aanpassingen leiden tot een groter bestelgemak voor de klant. Verder ziet de klant, zodra de gewenste afhaalwinkel gekozen is, direct wanneer en vanaf welk tijdstip de bestelling opgehaald kan worden. Daarnaast vindt de klant per artikel uitgebreide informatie over de ingrediënten op de website. Met name voor mensen met een allergie of een speciaal dieet is dit erg interessant", aldus Coop volgens Distrifood.

 

Klanten kunnen op Coopgebak.nl ook fototaarten laten maken en het assortiment op de website wordt regelmatig aangepast voor speciale gelegenheden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.

Coolblue bezorgt wél echt met de fiets

03/04/2018

Coolblue start een eigen bezorgservice per fiets: met CoolblueFietst gaat de elektroretailer pakketjes voor het eerst zelf per fiets leveren. Hoewel de retailer het eerst als een aprilgrap verpakte, is het uiteindelijk toch echt waar.

Trump richt pijlen op Amazon

03/04/2018

President Donald Trump heeft in Amazon blijkbaar een nieuwe vijand gevonden. Volgens hem profiteert de retailgigant van de U.S. Postal Service, het Amerikaanse postbedrijf, en daar wil hij nu paal en perk aan stellen met de nodige maatregelen.

Amazon heer en meester op Franse e-commercemarkt

29/03/2018

Met een omzet van 5,6 miljard euro en een marktaandeel van net geen 19% is Amazon de onbetwiste leider op de Franse e-commercemarkt. Die markt was in 2017 goed voor 30 miljard euro, zo becijferde Kantar Worldpanel.