Coop herlanceert Coop Gebak | RetailDetail

Coop herlanceert Coop Gebak

Coop herlanceert Coop Gebak

Coop heeft zijn website Coopgebak.nl in een nieuw jasje gestoken. Met de veranderingen hoopt Coop het voor de klanten eenvoudiger te maken om de gebakjes te vinden die ze zoeken.

Lay-out en navigatie aangepast

Op Coopgebak.nl kunnen consumenten verschillende gebakjes bestellen en bij hen thuis laten leveren of zelf gaan afhalen in een filiaal van Coop. Op de website is nu de lay-out en navigatie aangepast.

 

"Beide aanpassingen leiden tot een groter bestelgemak voor de klant. Verder ziet de klant, zodra de gewenste afhaalwinkel gekozen is, direct wanneer en vanaf welk tijdstip de bestelling opgehaald kan worden. Daarnaast vindt de klant per artikel uitgebreide informatie over de ingrediënten op de website. Met name voor mensen met een allergie of een speciaal dieet is dit erg interessant", aldus Coop volgens Distrifood.

 

Klanten kunnen op Coopgebak.nl ook fototaarten laten maken en het assortiment op de website wordt regelmatig aangepast voor speciale gelegenheden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.