Coop laat klanten kortingen sparen met klantenkaart | RetailDetail

Coop laat klanten kortingen sparen met klantenkaart

Coop laat klanten kortingen sparen met klantenkaart

Supermarktketen Coop voert momenteel een test uit waarbij klanten bij andere webwinkels punten kunnen sparen op hun klantenkaart, en toch daarmee kortingen kunnen krijgen bij Coop.

Commissie op aankopen

De test loopt momenteel wel nog maar in vijf winkels van de keten. Klanten moeten zich aanmelden op een website en kunnen daarna de kortingen verzilveren bij één van vijf de Coop-supermarkten waar de test loopt. Het is de eerste keer dat één van de Nederlandse supermarkten dit soort systeem uitprobeert.

 

In totaal kunnen klanten bij meer dan 2.300 webwinkels punten sparen, waaronder bij Media Markt, Zalando, H&M en Wehkamp. De kortingen worden wel enkel toegekend als de aankopen worden gedaan via de website coopbespaarpoen.nl. Coop krijgt vervolgens een commissie op de aankoop, die volgens de supermarkt voor 100 procent wordt doorgespeeld naar de klant.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.