De Bijenkorf investeert verder in crosschannel

De Bijenkorf investeert verder in crosschannel

Winkelketen De Bijenkorf gaat de crosschannelmogelijkheden die eerder als test werden ingevoerd in Amstelveen en Eindhoven, ook hun plaats zullen krijgen in de andere vestigingen.

Tablets in alle winkels

In de twee testwinkels maakt De Bijenkorf al gebruik van tablets, om klanten zo eenvoudig bij te kunnen staan met extra informatie tijdens hun aankopen, maar ten laatste volgend jaar moeten alle andere filialen dezelfde mogelijkheden bieden. Zo kunnen verkopers producten onmiddellijk bestellen op deBijenkorf.nl als ze niet op voorraad zijn in de winkel. Eerder had De Bijenkorf er ook al voor gezorgd dat klanten rechtstreeks via die tablets konden afrekenen in de winkels.

 

Klanten zullen voortaan ook hun online bestellingen op zondag kunnen ophalen. "De Bijenkorf is de eerste fashion retailer die het mogelijk maakt voor haar klanten om zeven dagen per week binnen 1 dag hun bestelling op te halen in een van de filialen", zegt de keten volgens Twinkle. Bestellingen die op zaterdag voor 21u werden gedaan, kunnen voortaan op zondag opgehaald worden in een vestiging van De Bijenkorf.

Tags: