De Buren komt met Kluis aan Huis | RetailDetail

De Buren komt met Kluis aan Huis

De Buren komt met Kluis aan Huis

Uitbater van onbemande afhaalpunten De Buren heeft met Kluis aan Huis een nieuw concept ontwikkeld dat bestaat uit een stalen kluis met code, die aan de buitenkant van een gevel kan worden geplaatst.

Steeds nieuwe code

Wanneer iemand een pakje wil bezorgen door middel van de kluis zal hij door middel van een app een code van vier cijfers krijgen, die moet worden ingevoerd om de deur te openen. Zodra het pakketje in de kluis is geplaatst, krijgt ook de ontvanger een code toegestuurd, die hij op zijn beurt moet gebruiken om de kluis open te maken.

 

Op het moment dat het pakje uit de kluis is gehaald, wordt de code automatisch opnieuw veranderd. Zo kunnen meerdere mensen tegelijk de kluis gebruiken, zonder dat er gevaar op diefstal is.

 

Kluis aan Huis is momenteel nog in een testfase bij De Buren. Verwacht wordt dat de eerste kluizen in het eerste kwartaal van volgend jaar geleverd worden. Er zullen twee versies op de markt komen en prijzen zullen variëren van 250 euro tot 350 euro. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.

Coolblue bezorgt wél echt met de fiets

03/04/2018

Coolblue start een eigen bezorgservice per fiets: met CoolblueFietst gaat de elektroretailer pakketjes voor het eerst zelf per fiets leveren. Hoewel de retailer het eerst als een aprilgrap verpakte, is het uiteindelijk toch echt waar.

Trump richt pijlen op Amazon

03/04/2018

President Donald Trump heeft in Amazon blijkbaar een nieuwe vijand gevonden. Volgens hem profiteert de retailgigant van de U.S. Postal Service, het Amerikaanse postbedrijf, en daar wil hij nu paal en perk aan stellen met de nodige maatregelen.