De Buren voegt vrieskluizen toe aan afhaalpunten

De Buren voegt vrieskluizen toe aan afhaalpunten

Afhaalpuntbeheerder De Buren gaat investeren in vrieskluizen, waarin diepgevroren artikelen kunnen bewaard worden tot ze worden opgepikt. De eerste vrieskluis werd in dienst genomen bij de Plus-supermarkt in Hengelo.

Primeur

Ongeveer een jaar geleden was De Buren (dat onbemande afhaalpunten voor online aankopen exploiteert) ook al het eerste bedrijf dat gekoelde kluisjes installeerde, maar nu gaat het dus nog een stapje verder. "Wij zijn wereldwijd de eerste partij die actief gekoelde kluizen voor click & collect beschikbaar stelt", zei directeur Robin Dragstra toen tegen Twinkle.

 

"De investering in gekoelde kluizen is voor bedrijven uiteraard hoger dan in ongekoelde kluisjes", erkende hij, "maar bij De Buren hoeft de klant hier niets van te merken, omdat het gebruik van gekoelde kluisjes voor een supermarkt een aanzienlijke besparing kan opleveren ten opzichte van bijvoorbeeld het bemand afgeven van boodschappen."

 

Consumenten kunnen bij De Buren kluisjes huren, die ze kunnen gebruiken om online bestellingen te laten leveren. Ze moeten dan gewoon het adres van hun kluisje ingeven wanneer ze een bestelling plaatsen. Via een app worden ze dan op de hoogte gebracht wanneer een pakje in hun kluisje ligt.

Tags: