Delvry wil ook maaltijden bezorgen

Delvry wil ook maaltijden bezorgen

Het Brabantse Delvry, een online dienst voor de bezorging van boodschappen, wil ook maaltijden gaan bezorgen. Gebruikers krijgen elke week een nieuw menu voorgeschoteld, samengesteld door lokale topchefs.

Levering binnen 90 minuten

Delvry start binnenkort met een eerste test van de maaltijdenservice in thuisstad Den Bosch. "We gaan bijna beginnen met testen in kleine kring en we willen de groep daarna gaan uitbreiden", zegt initiatiefnemer Fred van Rijswijk tegen Twinkle.

 

"Na de zomer moet een open bèta-test van start gaan. Het is mogelijk dat we de maaltijdenservice eerder al uitgebreider gaan testen, als losse dienst. De vraag van chefs is vooral of we het eten tijdens het transport goed genoeg kunnen houden. Wij zien daar goede verpakkingsmogelijkheden voor."

 

Delvry is een lokale bezorgservice en werkt samen met winkeliers en koeriers om bestellingen dezelfde dag nog bij de klant te krijgen. Binnenkort kunnen klanten daarbij ook kiezen om hun bestellingen binnen 90 minuten te laten leveren. Het is daarom nu op zoek naar consumenten die de dienst willen testen en winkeliers die willen meewerken.

Tags: