Delvry wil ook maaltijden bezorgen | RetailDetail

Delvry wil ook maaltijden bezorgen

Delvry wil ook maaltijden bezorgen

Het Brabantse Delvry, een online dienst voor de bezorging van boodschappen, wil ook maaltijden gaan bezorgen. Gebruikers krijgen elke week een nieuw menu voorgeschoteld, samengesteld door lokale topchefs.

Levering binnen 90 minuten

Delvry start binnenkort met een eerste test van de maaltijdenservice in thuisstad Den Bosch. "We gaan bijna beginnen met testen in kleine kring en we willen de groep daarna gaan uitbreiden", zegt initiatiefnemer Fred van Rijswijk tegen Twinkle.

 

"Na de zomer moet een open bèta-test van start gaan. Het is mogelijk dat we de maaltijdenservice eerder al uitgebreider gaan testen, als losse dienst. De vraag van chefs is vooral of we het eten tijdens het transport goed genoeg kunnen houden. Wij zien daar goede verpakkingsmogelijkheden voor."

 

Delvry is een lokale bezorgservice en werkt samen met winkeliers en koeriers om bestellingen dezelfde dag nog bij de klant te krijgen. Binnenkort kunnen klanten daarbij ook kiezen om hun bestellingen binnen 90 minuten te laten leveren. Het is daarom nu op zoek naar consumenten die de dienst willen testen en winkeliers die willen meewerken.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.