DHL-supermarkt Allyouneed.com levert opnieuw in Nederland | RetailDetail

DHL-supermarkt Allyouneed.com levert opnieuw in Nederland

DHL-supermarkt Allyouneed.com levert opnieuw in Nederland

De Duitse online supermarkt Allyouneed.com, onderdeel van DHL, gaat opnieuw in Nederland leveren. Dat was sinds midden september niet meer mogelijk, naar eigen zeggen door een interne software-update.

Goedkoper

Eerst zou dat maar "enkele weken" duren, maar dat werd dus uiteindelijk vier maanden. Nu kunnen Nederlandse consumenten dus opnieuw bestellen bij de websuper. Zoals voorheen gaat het daarbij over een beperkt assortiment: zo kan er geen verse voeding of drank besteld worden.

 

Allyouneed.com is populair bij Nederlandse klanten omdat onder andere drogmeticaproducten er een stuk goedkoper zijn. Bestellingen boven de zestig euro worden bovendien gratis aan huis geleverd. De levering naar Nederland kan wel meer dan een week in beslag nemen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.