Dynalogic brengt grote pakketten naar consument

Dynalogic brengt grote pakketten naar consument

Pakketjesbezorger Dynalogic heeft met 2XLInHome een nieuwe dienst gelanceerd, waarmee het grote pakketten bij klanten thuis levert, installeert en waarbij het desgewenst het product dat wordt vervangen ook weer meeneemt om te recyclen.

Recycleren

Klanten die 2XLInHome van Dynalogic gebruiken kunnen ook kiezen wanneer hun pakket geleverd wordt. Ze krijgen de levertijd dan tot op dertig minuten doorgegeven, zodat ze weten wanneer ze exact aanwezig moeten zijn. De dienst is vooral in leven geroepen voor zaken als een nieuwe bank, afwasmachines en andere grote apparaten.

 

De verpakking en het vervangen toestel kunnen met de bezorgers worden meegegeven: "Wij leveren oude artikelen namens de opdrachtgever in bij Wecycle", vertelt John Ruijsch van Dynalogic aan Twinkle. "Het verpakkingsmateriaal wordt door ons gerecycled."

 

Twee personen

2XLInHome is een uitbreiding van de huidige dienst van Dynalogic: het leverde en installeerde eerder al grote toestellenzoals  tv's, maar wasmachines en aanverwanten hoorden daar tot nu niet bij. "Voor dit soort leveringen zijn twee personen nodig. We gaan vrij ver in het installeren van producten bij consumenten thuis, maar het moet wel planbaar zijn. Een Pax-kast in elkaar zetten is bijvoorbeeld niet haalbaar. We handelen in overleg met onze opdrachtgever."

 

PostNL heeft met Extra@home een gelijkaardige service, maar biedt - volgens Dynalogic - minder flexibiliteit op vlak van levertijd.

Tags: