Dynamo Retail Group start met tweedehandsfietsen.nl | RetailDetail

Dynamo Retail Group start met tweedehandsfietsen.nl

Dynamo Retail Group start met tweedehandsfietsen.nl

De Dynamo Retail Group heeft met tweedehandsfietsen.nl het grootste online platform voor tweedehands fietsen in Nederland gelanceerd. De fietsen zijn afhankelijk van Bike Totaal, Profile 'de Fietsspecialist', Fietswereld en Dynamo Retail Service winkels.

Meer dan 3.000 fietsen

Standaard zijn er op tweedehandsfietsen.nl meer dan 3.000 fietsen te vinden, die allemaal uit de vakhandel komen. Alle fietsen worden volgens de webverkoper op voorhand nagekeken en afgesteld door een fietsenmaker. Afhankelijk van de staat van de fiets wordt er dan ook 3 maanden of 6 maanden garantie op de fietsen gegeven.


Wie dat wil kan de fietsen thuis laten leveren voor een prijs van 29,95 euro, maar ze kunnen ook gratis worden afgehaald in één van de winkels van Dynamo Retail Group. Dynamo Retail Group heeft immers meer dan 750 winkels in Nederland, België en Duitsland. Het baat de formules Bike Totaal, Profile 'de Fietsspecialist', Fietswereld en Dynamo Retail Service uit.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.