Emté komt met nieuwe app en site | RetailDetail

Emté komt met nieuwe app en site

Emté komt met nieuwe app en site

Emté Supermarkten heeft een nieuwe app gelanceerd voor zijn vaste klanten. Met de app krijgen ze kortingen in de winkels van de keten en bij ondernemers uit de buurt die meewerken aan het programma.

Punten omruilen

De app is onderdeel van het nieuwe klantenprogramma Fijnproevers van Emté, dat klanten punten laat sparen die ze kunnen inruilen bij verschillende ondernemers. Momenteel zijn er ongeveer vijfhonderd plaatsen waar de punten kunnen worden omgewisseld.

 

Naast de app lanceerde Emté ook een nieuwe website: "De focus daarbij ligt op kwaliteit en lekker eten. De site moet onze klanten inspireren. Daarom komen er experts van Sligro en EMTÉ aan het woord en openden we een kookstudio", zegt marketingmanager Nancy Krijnen aan Emerce.

 

De komende weken worden zowel de app als de website nog verder uitgebreid. "Het volledige assortiment is gedigitaliseerd voor Fijnproevers en is online te lezen. Dat is te koppelen aan bijvoorbeeld recepten en het digitale boodschappenlijstje dat we over een paar weken introduceren in de app en op de site", klinkt het bij Emté.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.