Emté komt met nieuwe app en site | RetailDetail

Emté komt met nieuwe app en site

Emté komt met nieuwe app en site

Emté Supermarkten heeft een nieuwe app gelanceerd voor zijn vaste klanten. Met de app krijgen ze kortingen in de winkels van de keten en bij ondernemers uit de buurt die meewerken aan het programma.

Punten omruilen

De app is onderdeel van het nieuwe klantenprogramma Fijnproevers van Emté, dat klanten punten laat sparen die ze kunnen inruilen bij verschillende ondernemers. Momenteel zijn er ongeveer vijfhonderd plaatsen waar de punten kunnen worden omgewisseld.

 

Naast de app lanceerde Emté ook een nieuwe website: "De focus daarbij ligt op kwaliteit en lekker eten. De site moet onze klanten inspireren. Daarom komen er experts van Sligro en EMTÉ aan het woord en openden we een kookstudio", zegt marketingmanager Nancy Krijnen aan Emerce.

 

De komende weken worden zowel de app als de website nog verder uitgebreid. "Het volledige assortiment is gedigitaliseerd voor Fijnproevers en is online te lezen. Dat is te koppelen aan bijvoorbeeld recepten en het digitale boodschappenlijstje dat we over een paar weken introduceren in de app en op de site", klinkt het bij Emté.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.

Coolblue bezorgt wél echt met de fiets

03/04/2018

Coolblue start een eigen bezorgservice per fiets: met CoolblueFietst gaat de elektroretailer pakketjes voor het eerst zelf per fiets leveren. Hoewel de retailer het eerst als een aprilgrap verpakte, is het uiteindelijk toch echt waar.

Trump richt pijlen op Amazon

03/04/2018

President Donald Trump heeft in Amazon blijkbaar een nieuwe vijand gevonden. Volgens hem profiteert de retailgigant van de U.S. Postal Service, het Amerikaanse postbedrijf, en daar wil hij nu paal en perk aan stellen met de nodige maatregelen.

Amazon heer en meester op Franse e-commercemarkt

29/03/2018

Met een omzet van 5,6 miljard euro en een marktaandeel van net geen 19% is Amazon de onbetwiste leider op de Franse e-commercemarkt. Die markt was in 2017 goed voor 30 miljard euro, zo becijferde Kantar Worldpanel.