Emté komt met nieuwe app en site

Emté komt met nieuwe app en site

Emté Supermarkten heeft een nieuwe app gelanceerd voor zijn vaste klanten. Met de app krijgen ze kortingen in de winkels van de keten en bij ondernemers uit de buurt die meewerken aan het programma.

Punten omruilen

De app is onderdeel van het nieuwe klantenprogramma Fijnproevers van Emté, dat klanten punten laat sparen die ze kunnen inruilen bij verschillende ondernemers. Momenteel zijn er ongeveer vijfhonderd plaatsen waar de punten kunnen worden omgewisseld.

 

Naast de app lanceerde Emté ook een nieuwe website: "De focus daarbij ligt op kwaliteit en lekker eten. De site moet onze klanten inspireren. Daarom komen er experts van Sligro en EMTÉ aan het woord en openden we een kookstudio", zegt marketingmanager Nancy Krijnen aan Emerce.

 

De komende weken worden zowel de app als de website nog verder uitgebreid. "Het volledige assortiment is gedigitaliseerd voor Fijnproevers en is online te lezen. Dat is te koppelen aan bijvoorbeeld recepten en het digitale boodschappenlijstje dat we over een paar weken introduceren in de app en op de site", klinkt het bij Emté.

Tags: