Europese primeur voor websuper Hello Fresh

Europese primeur voor websuper Hello Fresh

Online websupermarkt Hello Fresh gaat in de Randstad zijn versproducten voortaan ook op zondagen bezorgen. Naar eigen zeggen heeft de leverancier van complete maaltijdpakketten daarmee een Europese primeur te pakken.

Extra leverdag noodzakelijk

Hello Fresh levert kant-en-klare dozen met alle ingrediënten voor drie tot vijf avondmaaltijden, met een klein kookboekje waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe de gerechten moeten worden bereid. Tot op heden werden de dozen aan het begin van de week in de avonduren bezorgd, nu kunnen klanten in de Randstad de dozen ook op zondag tussen half twaalf en half zes ontvangen.

 

Volgens Maartje Frederiks van Hello Fresh kon het bedrijf eigenlijk niet meer om de uitbreiding van de bezorging heen: "Wij waren zo sterk gegroeid, dat uitwijken naar een extra leverdag noodzakelijk was. Gelukkig hebben we een eigen landelijk netwerk van gekoeld transport opgebouwd, waardoor uitbreiden naar zondag niet ingewikkeld bleek en wij ook geen extra kosten aan de klant hoeven te vragen", hoorde Emerce.

 

Hello Fresh zorgt naar eigen zeggen voor 50.000 maaltijden per week. De onderneming wil in 2015 één procent van de huishoudens in Nederland van een doos voorzien.

Tags: