Fietsenwinkel.nl verkoopt 100.000ste fiets | RetailDetail

Fietsenwinkel.nl verkoopt 100.000ste fiets

Fietsenwinkel.nl verkoopt 100.000ste fiets

Fietsenwinkel.nl heeft onlangs zijn 100.000ste fiets verkocht. Acht jaar na de oprichting is de webshop uitgegroeid tot de grootste online fietsenwinkel van Nederland.

Service na verkoop

Het hoofdkantoor van Fietsenwinkel is te vinden in Amsterdam, maar de winkel heeft verschillende afhaal- en servicepunten in Nederland. Daarnaast zet het ook mobiele monteurs in, om de service na verkoop te verzorgen. Fietsen worden ook thuis geleverd door PostNL.

 

"De laatste jaren is Fietswinkel.nl met 20% gegroeid, terwijl de markt met 10% is gekrompen. We zijn meer dan verdubbeld in twee jaar tijd. We zijn gegroeid omdat onze service niet ophoudt na de druk op de bestelknop. Service staat tegenwoordig centraal, ook online. We hebben een goed toegankelijke klantenservice en het bieden van service aan huis door mobiele monteurs wekt vertrouwen," zegt CEO Bastiaan Hagenouw aan Dutch Cowboys.

 

De vrouw die de 100.000ste fiets bestelde, kreeg bovenop haar fiets nog een extra cadeaupakket met daarin een set fietstassen, een regenjas, een fietspomp, een accu-upgrade en een gratis onderhoudsbeurt. Voor Hagenouw hoeft het hier echter nog niet op te houden: "We zijn erg trots op het feit dat we nu al onze 100.000ste fiets hebben kunnen afleveren, nu op naar de 200.000ste fiets!"

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.