Fietsenwinkel.nl verkoopt 100.000ste fiets | RetailDetail

Fietsenwinkel.nl verkoopt 100.000ste fiets

Fietsenwinkel.nl verkoopt 100.000ste fiets

Fietsenwinkel.nl heeft onlangs zijn 100.000ste fiets verkocht. Acht jaar na de oprichting is de webshop uitgegroeid tot de grootste online fietsenwinkel van Nederland.

Service na verkoop

Het hoofdkantoor van Fietsenwinkel is te vinden in Amsterdam, maar de winkel heeft verschillende afhaal- en servicepunten in Nederland. Daarnaast zet het ook mobiele monteurs in, om de service na verkoop te verzorgen. Fietsen worden ook thuis geleverd door PostNL.

 

"De laatste jaren is Fietswinkel.nl met 20% gegroeid, terwijl de markt met 10% is gekrompen. We zijn meer dan verdubbeld in twee jaar tijd. We zijn gegroeid omdat onze service niet ophoudt na de druk op de bestelknop. Service staat tegenwoordig centraal, ook online. We hebben een goed toegankelijke klantenservice en het bieden van service aan huis door mobiele monteurs wekt vertrouwen," zegt CEO Bastiaan Hagenouw aan Dutch Cowboys.

 

De vrouw die de 100.000ste fiets bestelde, kreeg bovenop haar fiets nog een extra cadeaupakket met daarin een set fietstassen, een regenjas, een fietspomp, een accu-upgrade en een gratis onderhoudsbeurt. Voor Hagenouw hoeft het hier echter nog niet op te houden: "We zijn erg trots op het feit dat we nu al onze 100.000ste fiets hebben kunnen afleveren, nu op naar de 200.000ste fiets!"

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.

Coolblue bezorgt wél echt met de fiets

03/04/2018

Coolblue start een eigen bezorgservice per fiets: met CoolblueFietst gaat de elektroretailer pakketjes voor het eerst zelf per fiets leveren. Hoewel de retailer het eerst als een aprilgrap verpakte, is het uiteindelijk toch echt waar.

Trump richt pijlen op Amazon

03/04/2018

President Donald Trump heeft in Amazon blijkbaar een nieuwe vijand gevonden. Volgens hem profiteert de retailgigant van de U.S. Postal Service, het Amerikaanse postbedrijf, en daar wil hij nu paal en perk aan stellen met de nodige maatregelen.

Amazon heer en meester op Franse e-commercemarkt

29/03/2018

Met een omzet van 5,6 miljard euro en een marktaandeel van net geen 19% is Amazon de onbetwiste leider op de Franse e-commercemarkt. Die markt was in 2017 goed voor 30 miljard euro, zo becijferde Kantar Worldpanel.