FonQ gaat ook op zondag leveren

FonQ gaat ook op zondag leveren

Online warenhuis fonQ.nl gaat voortaan ook op zondag aan huis leveren. Zo kunnen bestellingen voortaan zeven dagen op zeven geleverd worden. Eerder was er al een proefproject gestart rond levering op zondag.

Ook klantendienst open op zondag

Elke bestelling die voor middernacht wordt geplaatst op de website zal voortaan de volgende dag aan huis geleverd worden. Vroeger werden pakjes die op zaterdag werden besteld ten vroegste op maandag geleverd.


"Wij merken dat de consument behoefte heeft om bestellingen buiten kantooruren te ontvangen. Door deze toegenomen behoefte en het reeds behaalde succes met avondbezorging hebben wij besloten nu ook de mogelijkheid te bieden om op zondag je bestelling te ontvangen", licht Patrick Kerssemakers, CEO van fonQ, toe.


FonQ hoopt met de zondagbezorging de druk van het weekend beter te kunnen spreiden, daar waar het zwaartepunt tot nu toe vooral op maandag lag. Ook de klantendienst zal voortaan op zondag bereikbaar zijn.


De webwinkel kende in 2014 een sterk jaar, met een omzetgroei van 35 procent naar 49 miljoen euro. Er werden ook 40 procent meer pakketjes verstuurd, goed voor een totaal van meer dan 700.000 verzendingen.

Tags: