FreshCotton start test met gratis same day delivery

FreshCotton start test met gratis same day delivery

De online moderetailer FreshCotton is in vier steden gestart met een test rond 'same day delivery'. De optie zal in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht voortaan standaard worden aangeboden.

Zelfde prijs als standaard verzending

Voorlopig is het niet duidelijk of de service ook na de maand december zal verdergezet worden en of ze in de toekomst ook beschikbaar zal zijn in andere steden in Nederland. Om een pakje nog dezelfde dag in de bus te krijgen, moeten bestellingen voor 14 uur geplaatst worden.


De 'same day delivery' is wel niet gratis, maar er wordt niets extra aangerekend ten opzichte van de gewone verzending. Klanten zullen voor beide opties dus 6,50 euro moeten betalen voor de verzending van een pakketje. De dienst is bovendien enkel beschikbaar op werkdagen.

 
Klanten kunnen via WhatsApp ook afspreken met de koerier over het mogelijke levermoment. Zo is de kans kleiner dat er niemand thuis is wanneer de koerier voor de deur staat. Voor de dienst werkt FreshCotton samen met de Nederlandse start-up Red je Pakketje.

Tags: