Halfords heeft nieuwe webwinkel

Halfords heeft nieuwe webwinkel

Winkelketen Halfords heeft opnieuw een online winkel. De webshop was sinds het faillissement van Halfords in oktober 2014 gesloten, maar wordt nu dus opnieuw gestart. Alle 53 fysieke vestigingen zijn aangesloten op het online platform.

Bijna jaar na doorstart

Toen Halfords in 2014 failliet ging, was de online winkel nog paar pas online. Toen was er nog even hoop op een snelle doorstart, maar al snel moesten alle winkels en ook de webshop de deuren sluiten. Enkel de franchisewinkels bleven open.


Begin dit jaar werd er dan toch een akkoord gevonden rond een doorstart, waarbij iets meer dan 50 vestigingen zouden overleven. Van een online winkel was er toen wel even geen sprake. In oktober kwam er al wel een melding dat er een nieuwe webshop op komst was, maar dat er werd gekozen voor een volledig nieuw platform en dat het dus nog even wachten geblazen was.


Nu is er dus opnieuw een webwinkel te vinden op Halfords.nl. Bestellingen die voor 16u geplaatst worden, zullen de volgende dag nog aan huis worden geleverd. Bestellingen boven 75 euro worden gratis verzonden. Voor hele grote artikelen, zoals fietsen, worden verzendkosten van 19,95 euro aangerekend.

Tags: