Halfords heeft nieuwe webwinkel | RetailDetail

Halfords heeft nieuwe webwinkel

Halfords heeft nieuwe webwinkel

Winkelketen Halfords heeft opnieuw een online winkel. De webshop was sinds het faillissement van Halfords in oktober 2014 gesloten, maar wordt nu dus opnieuw gestart. Alle 53 fysieke vestigingen zijn aangesloten op het online platform.

Bijna jaar na doorstart

Toen Halfords in 2014 failliet ging, was de online winkel nog paar pas online. Toen was er nog even hoop op een snelle doorstart, maar al snel moesten alle winkels en ook de webshop de deuren sluiten. Enkel de franchisewinkels bleven open.


Begin dit jaar werd er dan toch een akkoord gevonden rond een doorstart, waarbij iets meer dan 50 vestigingen zouden overleven. Van een online winkel was er toen wel even geen sprake. In oktober kwam er al wel een melding dat er een nieuwe webshop op komst was, maar dat er werd gekozen voor een volledig nieuw platform en dat het dus nog even wachten geblazen was.


Nu is er dus opnieuw een webwinkel te vinden op Halfords.nl. Bestellingen die voor 16u geplaatst worden, zullen de volgende dag nog aan huis worden geleverd. Bestellingen boven 75 euro worden gratis verzonden. Voor hele grote artikelen, zoals fietsen, worden verzendkosten van 19,95 euro aangerekend.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.